Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:58 | May 30, 2016

MUSIC MONDAY – SÖDRA STATION

Det släpps så mycket bra musik just nu och det som fastnar hos mig just nu är somriga och härliga låtar. Här nedan ska jag presentera en ny grupp (i alla fall för mig) och deras debutsingel. Södra Station heter gruppen som har just släppt en drömmig låt som både känns fin men också lite sorglig, den handlar om ung, dum och kär och allt däremellan.

Södra Station bildade gruppen förra året, 2015 på sommaren då dom satt tillsammans i en studio i Stockholm och bestämde sig för att släppa en låt på svenska och därav den nya singeln. HÄR kan ni läsa mer om gruppen!

Lyssna på låten HÄR.

Detta i samarbete med Sony Music.

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 08.53.45


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.