WEEKEND

 I fredags efter att jag jobbat färdigt och varit och tränat åkte vi ner till Eskilstuna, jag plockade upp mormor och så kikade vi fotbollen med mina föräldrar hemma hos dom. Jag är väldigt nära med båda mina mor och farföräldrar och när jag är hemma i Eskilstuna försöker jag alltid att träffa dom, jag pratar med farmor nästan varje dag, vi har varit bästisar sedan jag var liten. Mormor brukar jag alltid försöka ta en fika med när jag är i stan, hon är sjuk och sedan min låtsasmorfar gick bort så brukar jag ta en extra tur dit då hon är ensam. På bilden nedan på mig och en man i lila så är det jag och min superfarfar =) Det var han som tyckte jag skulle starta ett eget klädmärke.

Efter fotbollen åkte vi över till våra nära familjevänner som hade fått en ny liten familjemedlem, världens sötaste lilla Pluppen Pärsson <3 Vi kelade en stund och sedan åkte vi hem till pappa som stod och gjorde högrevsburgare till oss. Smarrigt! Somnade sedan som stockar i lillstugan.

I lördags åkte vi till Visingsö då det vankades släktträff med pappas sida. Vi åkte tidigt, tog en lunch i Grenna och sedan åkte vi över till Visingsö, packade upp där vi skulle bo och sedan umgicks vi hela kvällen. Vi lekte lekar, sjöng allsång, åt god mat och umgicks. Så roligt! Glad att vi fick ihop det, vi var ändå 40 personer. Jag och J gick hem rätt tidigt så vi vaknade upp pigga i morse och åkte hem med mina föräldrar. Nu är vi hemma i Stockholm och har kurat upp oss i soffan, väldigt nöjda med den lugna och sköna helgen. Pepp på ny vecka! Puss!

// On friday after I was done working we went to my parents place to see Swedens game (soccer) I invited my grandma too who’s alone nowadays. I try to hang out with her as much as I can when I’m around since she is both sick and lonely. I have very good connection with my family. My other grandma is my best friends and has been since forever. After we saw the game we went to some family friends in the area to say hi to their new family member, how cute is he? Omg. After that we went home to have some burgers that my dad prepared, it was soo tasty! On saturday we drove down to Visingsö for a family get together, it was a lot of fun and I’m glad that we could get together. Now we are back home in Stockholm, feels good to be back after a calm weekend. So ready for a new week!

vis17
vis16
vis15
vis14
vis13
vis12
vis<<
vis9
vis10
vis8
vis7
vis6
vis4
vis3
vis1
vis

2 reaktioner på “WEEKEND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.