MENU
16:50 | July 31, 2016

ON MY MIND…..

Okategoriserade

Åh, ni kan ju tänka er hur mycket som snurrar i mitt huvud sedan jag och J bokade bröllopsdatum och plats nästa år. Förstå hur mycket det kommer vara att göra innan dess? Och hur mycket planering det krävs! Vi tycker det ska bli SÅ roligt och jag vi har redan gjort en gästlista för att försöka se var det landar.

Det är i alla fall mycket som snurrar i huvudet just nu, vad ska jag ha för klänning, bukett, vilket band ska vi ha som spelar, vad ska tärnorna ha för klänningar, vem ska smaka maten när vi är i Usa, tänk om Devils går till slutspel och spelar enda in i Juni (vore iof SJUKT kul så det löser sig ju) när behöver jag vara hemma för att vi ska hinna med allt, var ska vi åka på honeymoon och så vidare och så vidare haha.

Allt kommer ju lösa sig och vi har ju tid på oss, framförallt känns ju allt bara SÅ roligt!!! Jag ser fram emot att sitta där borta i Usa sen och planera och fixa. Jag har ju lite mer tid över när jag är där borta, hemma i Sverige har jag alltid mer jobb, jag kan jobba “vanliga tider” pga tidsskillnad annars och jag dj’ar ju, går på mycket events och har ju fler vänner och framförallt familj hemma så när jag är i Usa kommer jag ändå kunna fixa en hel del med bröllopet. Vi hade ju först tänkt köpa en ny lägenhet nästa är ihop men idag kom vi överens om att vi ska lägga all krut på bröllopet, det kommer ju att ta tid =) Och när vi kommer hem till Sverige nästa vår igen har vi nog inte tid att börja flytta och hålla på!

SÅÅÅÅ exalterad dock!! Tänk att vi ska gifta oss. HERREGUD! SÅ himla kul!! Längtar ihjäl mig <333

wedding wedding1

10 Responses to “ON MY MIND…..”

 1. Sara on

  Ska bli sååå kul att få följa resan mot bröllopet här i bloggen! Förstår om ni inte vill dela med er av allt, men lite inspobilder osv räknar jag med 😉

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   Jaaa det ska bli så kul, kommer inte kunna låta bli att inte dela med mig!! Jag har gjort en kategori som heter “Wedding” nu! Hoppas jag kan hitta en balans och inte skriva för mycket om det haha… just nu är det de enda som snurrar i mitt huvud haha!! Du kan i alla fall räkna med mer än bara inspo=) Stor kram!

   Reply
 2. Rebecca on

  Så glad för er skull! Ska bli kul att följa med på detta 🙂 Ska själv gifta mig (inte än på ett tag, vi är förlovade men vi väntar ett tag till) och tycker det är kul att se andras bröllop 🙂

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   Vad roligt!! Klart du ska få följa med <333 Hoppas du kanske kan inspireras lite, jag lovar att försöka ge tips efteråt! KRAM

   Reply
 3. Ida on

  Sanne , alla lyckönskningar till er <3 tänk att första gången jag snubblade in på din blogg var när du bodde i USA.Har flöjt dig och din resa sedan dess, hängt med på din resa från jobbet hos Tyra, flytt till Sundsvall, från att du inte hade så mycket jobb där till starta eget och följa den drömmen. Flytt ifrån Sundsvall, NY och nu när du ska få gifta dig med mannen i ditt liv. Från när din blogg var mindre och personlig till stor som den är nu! Jag är glad du fortfarande delar med dig av de stora som händer och varje dag klickar jag mig in här och mina tankar har ofta gått till dig i med och motgångar. Inte så konstigt att jag grät en skvätt när jag fick se den fantastiska nyheten på insta? Och jag ser framemot att fortsätta följa din resa och ännu en gång Grattis denna lycka förtjänar du!! Kramar

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   TACK Ida!! <3 Gud vilken fin kommentar och vad roligt att du varit med så länge, trogen läsare <3 JAG VET, det har hänt så mycket och tagit så snabba svängar, så glad att du varit med mig hela tiden och velat följa mig!! Åh, jag gråter när jag tänker på att du grät... för min skull. Vad fin du är! STOR KRAM!! <3333 Lycka till med allt du med!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)