MENU
18:47 | September 24, 2016

SATURDAY SWEATY WORK OUT & BDAY PARTY

NYC,Questions/Answers

Jag har varit på ett obehagligt jobbigt Barre pass i morse med massa cardio inblandat, fy. Avskyr styrka och kondition mixat, så jobbigt men förmodligen mest effektivt! Kom hem dyngsvettig, hoppade in i en kall dusch och har suttit och jobbat vid datorn tills nu.

J är snart klar, trainingcampet är igång nu så det är en trött kille som kommer hem efter träningarna. Vi ska sätta oss och köra en lunch i solen, senare idag ska jag träffa Mathilda som tidigare bodde i NY men hennes kille som också spelar hockey spelar inte kvar i Rangers nu utan i North Carolina. Hon är i allafall här idag och i morgon så vi ska ses och catcha upp lite. Mysigt! Efter det ska jag på Karins födelsedagsfest på deras terass. SÅ kul! <3

Älskar lördagar. Hoppas ni har en fin helg alla <3 Glöm inte att ös på med frågor om ni har fler frågor på lager, jag ska sätta mig i morgon och svara på alla era frågor i videoform (också obehagligt haha) så HÄR kan ni ställa fler om ni missat något. PUSS!

ME black and white (1 av 1)

One Response to “SATURDAY SWEATY WORK OUT & BDAY PARTY”

  1. Matilda on

    Hur ser din träningsvecka ut? Om du int går på pass så hur tränar du på gymmet? Springer du tex o hur länge i så fall? Skulle vara roligt om du kunde lägga upp ett av dina träningspass i sin helhet:) Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)