THROW BACK 5 YEARS AGO

Kan ni tänka er så mycket som hänt i våra liv senaste fem åren? Här nedan är en bild jag fick upp på facebook idag där det står ”Memories, 5 years ago” och jag kunde inte låta bli att spara ner den.

Här nedan är jag 22, jobbade på Style By Tyra i Stockholm. Det var en webshop som drevs utav bloggerskan Tyra Sjöstedt. Under tiden jag jobbade hos henne och John, som också var ägare (och nu min mentor) så lärde jag mig så himla mycket. Det är tack vare min tid hos Style By Tyra som jag har ett eget klädmärke nu och att min blogg ens växte sig hit.

Jag började med att packa ordrar, sköta kundtjänst, medan bolaget växte fick vi som varit där ett tag utvecklas och blev inkastade i något nytt så från att packa ordrar och sköta mail började jag plötsligt modella för hemsidan, jag blev Style By Tyras ansikte utåt och jag hade aldrig planerat att att modella. Jag skötte sedan marknadsföring, gjorde alla pressutskick, hjälpte till att styra ett stort event, fick börja jobba med hemsidan och sköta produktuppläggningar och det sista jag gjorde där var att sköta butiken dom öppnade.

Så himla rolig tid hade vi och det är verkligen så lärorikt. Jag blev verkligen inkastad i något jag aldrig hade tänkt jobba med innan men som kom att bli min stora dröm sedan, att också driva webshop och designa kläder. 

throwback

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.