GOOD VIBES ONLY

I tisdags hade jag lunch/lunchmöte med Faye som driver bloggen Fitnesstoast. En superduktig entreprenör med så himla härlig energi. Riktigt cool och härlig tjej! Vi rev av dom flesta ämnena, vi började gå igenom jobb men kom även in på politik, hur det är att bo någon annanstans än Sverige, relationer och mycket mer. Vi tänkte och tyckte väldigt lika och jag lämnade lunchen med en så himla bra känsla! En riktig powerwoman!

Faye släpper snart en kokbok som jag inte kan vänta på att få bläddra i. Hon är utbildad PT och en hälsojunkie och sitter inne på skills i köket så det blir spännande.

Jag bjöd henne för övrigt på lunch på Dudley’s. Gå dit om ni är i NY! För övrigt så var det spöregn och trafikkaos så det slutade med eftersom jag blev sen pga köerna att jag klev ur bilen och sprang till stället, därav mitt dyngsura hår haha.

// I met with this superwoman the other day. She writes the blog Fitnesstoast  and are soon coming out with a cookbook with a lot of healthy recipes. So excited, can’t wait to have it! We had such a great an inspiring lunch, we were very alike and she had so great energy. Had this great feeling when I left lunch. Such an inspiration and good person! <3 Go to Dudleys btw if you want a great spot for lunch. Aaand, so my hair is all wet from running from the cab to the lunch place because of the traffic haha.


15292734_10155438764508906_1673897262_o
15311581_10155438764503906_1771569678_o

2 reaktioner på “GOOD VIBES ONLY”

  • Theresa skriver:

    Hej Sanne ,

    Hoppas du har tid för att svara på min kommentar. Jag såg på din instastorie för inte så längesedan att du var på bio med några vänner där stolarna var riktigt härliga och man kunde beställa mat osv. Jag och killen åker till NY på måndag och varje gång vi reser till USA vill vi alltid gå till en härlig nice biograf. Vad hette biografen ni var på? Jag kan googla upp adressen själv 🙂 och har du något annat tips på grymma biografer som de har i California eller liknande ? Supertacksam för svar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.