SOME THINGS THAT I WANNA SHARE

  • Jag ska snart åka hem till Sverige!! Jag kommer åka hem den 24-31a Januari för att jag ska ha en STOR utförsäljning i Stockholm ihop med Nakd. Kommer bli galet – återkommer med all info såklart!
  • Jag plåtade min ’Long hoodie faux fur’ idag och den är så himla fin. Min gröna päls är slutsåld?! 300 stycken så nu måste jag få fram den svarta, den är sjukt gosig och snygg. Den har hamnat lite i skuggan av den gröna.
  • Vi hade idag för första gången en riktig bra städfirma hemma hos oss. Det är kliniskt rent nu, perfekt nu inför Jul! Så himla grymma. Det är flera i Jacobs lag som kör med samma firma och många av dom från laget bor i samma byggnad så det är perfekt! Vi är så himla nöjda och hoppas att vi kan hålla det såhär. Vi är inte stökiga någon av oss men nu är det verkligen skinande rent.
  • Min tacopaj var ännu godare att värma på dagen efter. HÄR hittar ni receptet, kanske ett bra val att mixa upp all julmat med?
  • Vi hittade en drömlägenhet idag… Men den ligger halvdant. Vi älskade den verkligen! Hoppas det kommer ut massa nytt nu efter Jul & Nyår.
  • J överraskade mig här om dagen och bokade hotell 24-26e inne i NYC. Vi ska julmysa som bara den. Han har 3 dagar off så vi kanske lyckas hålla det rent här hemma ändå haha. Det ska bli så himla mysigt att vara turister trots att vi bor 10 minuter ifrån. Det är ju något speciellt med att bo på hotell!
  • Min pappa kommer hit snart. Devils har sin årliga ’Fatherstrip’ där Devils bjuder med papporna på en bortaresa där dom får vara med behind the scenes och se hur vardagen som hockeyspelare i NHL är. J’s pappa var med förra året och kunde inte få till det i år, dom kommer några dagar senare tyvärr. J var så gullig och frågade min hockeytokiga pappa om han ville med och det ville han såklart. Så vi får i alla fall hit en familjemedlem till jul (nästan!)
  • Jag hittade en så skön låt idag. När jag var på Barren så spelade läraren en låt när vi stretchade vid stången som jag fastnade för. Lyssna på den HÄR. Nu kommer den nötas här hemma, jag lyssnar alltid på samma låt i flera veckor….
  • Jag äter på Chipotle minst en dag i veckan. Varje gång med brunt ris, kyckling, sallad, paprika, tomatsalsa, guacemole och ost. Se bild nedan.
  • Jag gjorde naglarna julröda idag och J fick välja färg.
  • När vi var på spat och gjorde naglarna tog J en fotmassage. Kvinnan som gjorde mina naglar tittade på mig och frågade ifall J var en gangster, hon tyckte det var konstigt att han kom in med så mycket sår och ärr i ansiktet och att han var där så ofta med cash. HAHA. Jag förklarade att han spelade hockey och sedan var cirkusen igång, hon höll på fram och tillbaka med bilder, ringde runt och härjade. Plötsligt låg hennes hår fel så jag fick agera fotograf en stund. Det slutade med att hon ville ha matchbiljetter och tyckte att hon och J skulle byta telefonnummer, det gick sådär men kul för honom med ”trogna fans” Hon påstod att han såg ut som en vacker blomma. Iof gulligt!

    Nu sitter J påklädd i kostym och tittar på mig. Vi måste sticka till matchen! Hoppas ni gillade denna typen av inlägg. Puss!

     

    Processed with VSCOcam with f2 preset
    Processed with VSCOcam with f2 preset

    IMG_4831

    Processed with VSCOcam with f2 preset
    Processed with VSCOcam with f2 preset

     

3 reaktioner på “SOME THINGS THAT I WANNA SHARE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.