QUALITY FIRST

I samarbete med Konvalj fick jag i förra veckan fick jag hem två superfina tröjor. En i klassisk nudefärgade ulltröja med matchande sjal, ni ser bilderna nedan. Men även en enkel, klassisk, kabelstickad ulltröja i svart som funkar till allt. Konvalj är nystartade och säljer världens finaste ullkvalité med en mjukhetsgrad som kan jämföras med cashmere och den är riktigt lyxig. Produkterna är handtillverkade i Nepal.

Jag gillar verkligen bra basplagg i fina kvalitéter och i neutrala färger, det är oftast sådana plagg som åker fram när jag  inte vet vad jag ska ha på mig och det är även dom plaggen jag aldrig behöver slänga. Plagg som inte går ur mode och plagg där kvalitéten faktiskt håller. Många gånger betalar man för det man får!

Jag brukar alltid, när jag shoppar på rea satsa på att köpa plagg med kvalitét, unna sig dom där fina plaggen i härliga material när dom inte kostar en förmögenhet. Tex så som cashmere eller fin ull, det är oftast riktiga rea-kap.

Konvalj tycker jag verkligen har överkomliga priser för sin kvalitét. Spana in sidan HÄR. För er som gillar sidan, ni får nu 20 % på hela sortimentet med rabattkoden sannealexandra. Ni ser vid betalningen längst ner till höger att rabatten dras av!

Jag bär denna tröjan och denna sjalen.
  

kovalj7
kovalj6
kovalj4
kovalj3
kovalj1
kovalj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.