ARMY JACKET, NEW PHOTOGRAPHER, WEDDING BAND AND PODCAST

Armyjacka HÄR (vintage så alla ser olika ut!) Jeans Ivy Revel (HÄR fortfarande 20 % rabatt med koden SANNEALEXANDRA20) Tshirt H&M, Skor WindsorStore HÄR. 

 Från ett inlägg med ett ställningstagande kring feminism till lite kläder. Variation förnöjer va? Bloggen är väl en liten mix, mest det ytliga och glimtar från små guldkorn i vardagen men eftersom jag är mycket mer än så, än min blogg så kan jag inte låta bli att slänga in lite egna åsikter och personliga tankar ibland. Tack för alla som kommenterade mitt inlägg igår, fina ni är <3

Såhär såg jag i alla fall ut igår. Jag planerar aldrig mina outfits, tro mig, det finns ingen tanke bakom en enda outfit, det bir det jag känner för.. och hittar. Vi har så dålig förvaring i lägenheten vi bor i nu. Nästa år ska vi försöka ordna upp det, vi har lite strul med det just nu haha. Detta åkte i alla fall på igår när vi skulle åka och kika på ringar till bröllopet, J skulle byta ut sin och jag skulle addera en. Vill ni att jag visar er?

Nu ska jag ta itu med lite viktiga saker sedan ska jag åka in till stan för att träffa en fotograf som jag ska fota med, kul va? Jag är så taggad. Vi ska fota ihop varje vecka tills jag åker till Sverige. Hon ska följa med mig idag till en grej jag blivit inbjuden till från en PR-byrå här i NY. Visar er sen.

Nu ska jag jobba vidare och fortsätta lyssna på Framgångspodden, just nu lyssnar jag på min absoluta största inspiration Olof Röhlander. Har läst alla hans böcker och tycker han har en så bra inställning till livet. Puss på er!

army5
army6
army4
army3
army2
army1
army

1 reaktion på “ARMY JACKET, NEW PHOTOGRAPHER, WEDDING BAND AND PODCAST”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.