THAT DENIM SUIT

God lördag på er. Vi vaknade tidigt i morse, innan klockan vi ställt. Vi var uppe och kollade Djurgårdens match i morse, J spelade ju i Djurgården förut och så har vi en nära vän i laget så vi satt och hejade vid nio i morse med filtar och kaffe.

Vi hade en riktigt lugn fredagskväll, en riktig mysfredag med tacos och Let’s Dance, den ni! Kan det bli mer svenskt? Nu ska vi ta oss ut och äta någon lunch i Hoboken. Ikväll tänkte vi prova någon ny restaurang inne i NYC, vi får se vad det blir.. Vi båda älskar att prova nya restauranger. Därför har jag börjat fila på en ny New York Guide. Jag har börjat samarbete med en fotograf nu så vi började redan igår och fila på guiden, den kommer bli grym!! Vi har nämligen en massa guldkorn som inte är sådär hypade.

Jag vill bara tala om att jag också har 30% på hela min denim suit. Jag bär XS i båda. Jag bär byxorna både till den här kavajen som matchar men också separat, likadant med jackan. Jag fotade lite när jag bad byxorna på annat vis igår med annan styling, jag ska visa er. Jag tycker i alla fall att alla ni boss ladies out there som har lite möten planerade ska klicka hem den, jag känner mig så sjukt fint i den och väljer den ofta när jag ska på tex möten, så som igår innan dessa bilderna togs. För er tjejer som är långa är byxorna perfekta, jag gjorde dom långa för att vi korta tjejer får sy upp dom om vi vill (jag bär mina bara med klackar) men så slipper ni med längre ben oroa er för att byxorna blir för korta. Bra va? Och rabattkoden är ’DENIM30’ och HÄR hittar ni kostymen.

Puss på er. Happy saturday!!

Foto: Isolina Fedel

sanne_rustic_table_new_york_6
sanne_rustic_table_new_york_5
sanne_rustic_table_new_york_4
sanne_rustic_table_new_york_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.