LAST NIGHT OUTFIT // VELVET BLAZER DRESS

En totalt spontan outfit och styling över lag. Vi satt hemma och drack mimosas och planerade bröllop och vips så bestämde vi oss för att prova en ny bar i Soho innan vi hade middagsreservation klockan 20.00 på vår nya favorit italienare. Är inte det bästa att bli tjenis med folk på restauranger? Som levererar lite extra varje gång!

Hur som. Jag är van att tvätta håret varje dag men har fått strikta restriktioner om att sluta upp med det nu, det sliter på håret väldigt mycket så två dagars lockar i håret gjorde att håret såg sådär lagom risigt ut haha. Jag borstade igenom det och satte upp någon slags halvuppsatt frisyr, första gången jag ansträngde mig lite med mitt hår på väldigt länge. Jag är så dålig med mitt hår alltså.

När jag skulle välja kläder hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig och det är kallt här just nu. Jag körde min ’Blazer dress’ som jag tidigare burit med bara ben ihop med ett par skinnbyxor och så satte jag ett bälte i midjan. Det blev ganska bra ändå. Jag trivdes i det. Kul när man hittar saker i sin garderob, framförallt som är egendesignade som man hittar nya sätt att bära på. Ett nytt plagg typ? Nästa gång ska jag bära den som öppen jacka.

Bara för att det är söndag och ni är så gulliga mot mig jämt så ger jag er 30 % på den här ”kavajklänningen” med rabattkoden ’VELVET30’ Men endast idag, söndag. Så passa på! Den är lika fin ihop med bara ben.

Puss på er!

img_4413
img_4412
img_4414
img_4410
img_4409

1 reaktion på “LAST NIGHT OUTFIT // VELVET BLAZER DRESS”

  • Emily skriver:

    Åh den är verkligen så fin :). Om den kommer in i typ navy med guldknappar, kommer jag köpa den direkt!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.