Provsmakning av bröllopsmeny på Sundbyholms Slott

I onsdags var vi och provade två olika bröllopsmenyer. Jag och J hade satt ihop två menyer vi tyckte lät goda som vi ville prova så vi bjöd in mina föräldrar, J’s föräldrar + toastmaster och toastmadame som är J’s bror och min svägerska samt vår vän Jocke som vi ville ha med som dryckesexpert. Så vi gjorde hela grejen till en kul grej!

Innan ligan vi skulle äta med kom till slottet så gick jag och J igenom allt med slottsansvarig, vi satte det mesta som behövde spikas så nu känns allt ännu bättre och även ännu närmre. Nu när vi besökte Sundbyholms Slott där vi ska gifta oss och fira hela helgen så kändes det så nära, det gjorde det inte när vi var där sist, vilket var förra året.

När vi satt alla detaljer dök hela gänget upp och vi slog oss ner till bords och prova dom två olika förrätterna med olika förslag på tillhörande vin som vår vän Jocke hade med sig. Sedan övergick det till varmrätt med tillhörande viner och slutligen dessert och vet ni vad? Vi var ändå väldigt överens, vi alla tror maten blir superbra. Jättekul känns det att ha detta spikat!

Vi hade en jättemysig middag på slottet och det pirrar lite extra när man kör in i allén nu och fram till slottet. Tack familjen som hjälpte till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.