MENU
11:42 | May 30, 2017

Möten, budgivning och visning

Okategoriserade

Jag sitter just nu och jobbar på ett kontor mitt i stan. Kan inte riktigt berätta var då jag just haft möte kring lite business jag inte kan prata högt om ännu!

Så vad sker en tisdag som denna? Budgivning på vår (Jacobs) lägenhet pågår och vi ska på visning klockan 16. Hoppas på att den är fin, vore skönt att hitta något innan vi åker i höst men om inte så löser det sig ändå!

Jag ska och fota om en stund, vad gör man när det regnar? Jo man får väl dansa i regnet. Det har jag lärt mig! Man blir verkligen stark mentalt av att driva eget bolag när allt går emot en. Det blir inte alltid som man tänkt sig men många gånger är det nya vägar som dyker upp och är bättre..

Men ibland vill man bara dra täcket över huvudet och lägga ner alltså. Men. Det är det sista jag ska göra så nu ska jag använda min irritation till energi.

Och klänningen på bilden som jag skulle lanserat nu i vår kommer inte in tyvärr. Men det är min design så i framtiden, working on it! Har på riktigt fått 200 förfrågningar om den. Utan överdrift! En Pre order kanske haha?

Nu ska jag återgå till jobb. Puss! Och hörre ni – när allt går emot er, som för mig just nu, ge inte upp. Motgångar testar bara hur gärna du vill något!

3 Responses to “Möten, budgivning och visning”

Leave a Reply

  • (will not be published)