Strandvägen 1 med min partner in crime

Idag efter att jag hade varit på det där viktiga mötet jag pratade om sprang jag i regnet till Grevgatan för att fota lite med Pavel. Jag och Sharareh försöker ses en gång i veckan och fota med honom, han är grym och jag och Sharareh får ses. Vi brukar ofta varva nytta med nöje så efter vi har fotat blir det nästan alltid en lunch så vi får prata av oss.

Vi har känt varandra länge nu ändå och stått stadigt vi varandras sida <3 Hon gör mig glad och vi gör ett bra team! Förstå att vi dj’ade så mycket förra året? I år har vi lagt det åt sidan men jag tycker hon borde fortsätta, hon är en större talang än jag haha. Vi har verkligen haft sjukt roligt ihop och med tiden har våra karriärer tagit fart och vi bollar ofta med varandra över whatsapp var än i världen vi befinner oss och stöttar och peppar. Det är en vän jag verkligen kan göra allt från att sitta och prata superseriöst med till att sitta och skratta åt ingenting men även gråta ihop med för att vi är ledsna <3

Något jag aldrig nästan gör i bloggen, det är att tipsa om restauranger i Stockholm. Jag måste bara säga att Strandvägen 1 levererar för tusan jämt, till allt från frukost till AW. Det är nog det stället jag oftast går till i Stockholm, tycker det är grymt och servicen är härlig. Jag älskar det stället på somrarna när fönstrerna står på vid gavel och stämningen är varm.

Puss på er!

3 reaktioner på “Strandvägen 1 med min partner in crime”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.