MENU
9:02 | July 3, 2017

Playmakers del 8 ,The Box är den sjukaste klubben, en säsong 2 och Nyhetsmorgon på lördag.

NYC

I dagens avsnitt berättar jag om klubben The Box vi besökte på min amerikanska möhippa haha, jag kan inte hålla mig för skratt. Denna klubben finns ju i London och i NY och vissa av er kanske har hört talas om den och vissa inte. Det är i alla fall en riktig sjuk klubb där det är just många svensexor och möhippor på.

Jag har även tacokväll med mina amerikanska kompisar och kramar svenska vänner hej då <3 Nu är det bara två avsnitt kvar. I det sista avsnittet som släpps två dagar efter vårt bröllop visar jag faktiskt min sista fitting och hur klänningen ser ut. Dom fick såklart inte visa den delen i programmet förrän bröllopet varit, J har ju inte sett min klänning.

Hoppas ni gillar avsnitt 8! På lördag ska jag och Elina vara med i Nyhetsmorgon och prata om Playmakers. Kul va? Då måste ni kika! Hade ni för övrigt röstat för en säsong 2? Nu är det många av oss som flyttar ifrån städerna vi bott i tidigare och ska börja om på nytt på nya platser. Kommentera gärna! Puss. 

Här får jag något slags skrattanfall under synk haha.

 

25 Responses to “Playmakers del 8 ,The Box är den sjukaste klubben, en säsong 2 och Nyhetsmorgon på lördag.”

 1. cissi on

  Jag röstar absolut för en säsong två, det känns jättespännande att följa er alla när ni ska hitta hem på en ny ort! Grattis till det förresten, det kommer säkert bli toppen! Kram

  Reply
 2. Louise on

  Jag hade aldrig hört talas om dig innan jag såg Playmakers. Mitt modeintresse är lika med noll. Jag såg bara en snygg människa när jag såg att du frontade programmet. Men du är såå mycket mer än en snygg människa. Du verkar så sjukt härlig, stark och ödmjuk. Du är en riktig förebild som inte ville att J skulle vara centrum i dina klipp. COOL. Jag ser gärna att det kommer en säsong 2. All lycka till dig fina Sanne!

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   Men vad roligt 🙂 Det tycker jag gör det hela ännu roligare, att du hittade mig på annat sätt än via mina kläder. Stort tack för din fina kommentar!! Jag blir väldigt glad och tar åt mig av allt du säger. Tack! Så fint av dig att kommentera här. STOR kram! <3

   Reply
 3. Felicia on

  Jag tycker du verkligen är så härlig att se! Man skrattar liksom med dig. Keep it up och hoppas ni får ett underart bröllop

  Reply
 4. emilia eriksson on

  Jaaa det hade verkligen varit så roligt! Det är alltid höjdpunkten efter jobb/skola att komma hem och kolla veckans avsnitt 🙂

  Reply
 5. Rebecka on

  Jag tycker det är så roligt sedan du berättade för några blogginlägg sedan att Jacob sitter och lyssnar när du pratar i synken. För när du pratar om bajs kan man se att du tittar på honom och skrattar. Såå härligt!! Du är min favorit i Playmakers btw!!

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   HAHA JA!! Han satt i soffan så jag kunde inte sluta skratta när jag började prata om allt sjukt…. TACK <3 Stor kram!!

   Reply
 6. Lisa on

  JAAA. Gör en till säsong (om inte fler). Så kul att få se er bevisa motsatsen till alla fördommar om såkallade “hockeyfruar”. 😃
  Kram och lycka till med bröllopet

  Reply
 7. Anna on

  Röstar också för en säsong 2, gärna längre avsnitt! Så bra!!! 👌🏼 Stort lycka till på bröllopet 🥂💍

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)