Att göra innan Bröllopet // To do before the wedding

Som jag märker nu när jag försöker tänka på vad vi behöver göra innan helgen så märker jag att måndagen verkar mest fullspäckad, jag tror det kommer dyka upp både en och två grejer som måste lösas innan helgen men just nu ser det ut såhär. Jag vill inte dela med mig av små detaljer som jag ska greja med för då avslöjar jag för mycket.

Måndag: Jag har bara en tid att passa. Jag ska till Nordiska Kliniken för en sista ansiktsbehandling 14.30, nu ska vi bara boosta huden så att jag får extra mycket lyster. Kan behövas efter denna helgen! Ikväll ska vi lösa all musik, spellista till mingel innan vigsel och fixa all musik till dj’n. Jag måste också hämta ut paket, har ett paket från Bröllopsdekorationer som kommit samt förhoppningsvis skyltar från ett danskt bolag jag beställde förra veckan. Jag ska också köpa skor till pappsen som ska med till Tuna. PACKA inför Italien!!

Tisdag: Jag ska också till tandläkaren och ta bort mina fästen för min invisalign-behandling sedan ska jag och J ska vi hämta upp filmaren på Arlanda, vi har bokat en filmare från Sydney så han kommer redan i morgon till på söndag. Åker sedan till Eskilstuna, äta middag hemma och fixa med skyltar till bröllopet.

Onsdag: Då ska jag till och tärnorna göra manikyr och pedikyr och planera slutspurten. Fortsätta fixa med allt som ska fixas, öppen eftermiddag för att fixa med det som måste fixas. Köpa lite fina pennor, skriva bordsplaceringar ihop med Lena, hämta ut allt som varit på tryck, köpa snöre till dukningen och skriva alla namnskyltar.

Torsdag: Jag bleka tänderna på Aqua Dental i Stockholm sedan tillbaka till Eskilstuna och då ta med mig allt som ska vara i Eskilstuna, jag har förhoppningsvis då fått allt jag behöver inför helgen, en grej som jag beställt strular beställningen med som tusan. Eventuellt packa lite mer inför honeymoon om jag glömt något.

Fredag: Då ska jag dra med mig mamma, farmor och tärnorna till Slottet och förbereda dukningen efter att slottet dukat på deras vis, vi ska piffa lite. Fixa saker som ni inte får veta nu tills gästerna anländer och försöka vara klar vid lunch så att man kan slappna av innan gästerna börjar checka in på hotellet. 19.00 vankas det middag för alla gäster!

Lördag BRÖLLOP! <3

Söndag: Brunch och sedan åker jag och J till Arlanda.

5 reaktioner på “Att göra innan Bröllopet // To do before the wedding”

  • Karin skriver:

    Vilka dagar ni har framför er! Får gåshud:) Vad använder du för parfym?

    Ha en strålande dag!

  • Viktoria skriver:

    Men vilka härliga dagar 🙂 Hoppas ni kommer ha det toppen 🙂 kram

  • cissi skriver:

    Åh vad mysigt det låter, toppenvecka! En rådfråga, kommer du ha lösögonfransar eller vattenfast mascara på bröllopsdagen? Jag ska också gifta mig om några veckor och blir inte klok på vad som är snyggast, och håller för de stora tårarna 😉 <3 kram

  • Nina skriver:

    Är du klar med din invisalign behandling?:)
    Jag ska ta bort fästen och sätta vit tråd imorgon. Så skönt! Det finns tydligen ett vit tråd som man kan sätta dit. Det ska vara det senaste! Har du också bytt skena varje vecka lr körde du varannan som man skulle ha gjort från början? Det var skönt att kunna byta varje vecka, behandlingen gick mycket fortare!
    Kram o lycka till på lördag!:)

    • sannealexandra skriver:

      JA! 🙂 Så skönt. Hur tycker du det känns? Jag är så nöjd just nu, ska gå tillbaka till min tandläkare i New Jersey om jag kan och se så han är nöjd med resultatet, ifall jag borde fortsätta eller inte 🙂 men är nöjd!! KRAM och hoppas du är nöjd också <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.