Harmoni! // Harmony

Vi har totalt gått ner i varv nu. Helt galet! Vi bara njuter och mår. Det finns inga jobbiga känslor i kroppen och för min del så känner jag att det skulle krävas enormt mycket för att jag skulle kunna bli irriterad eller stressad, enormt. Vi trivs riktigt bra i Italien alltså.

Nu ska vi ta en nap. Vi gick just upp från stranden till hotellet, 500 trappsteg. Svetten kunde man vrida ur vissas tröjor.. Läs en idrottsmans. Vi ska och ta en drink med en kompis om en stund sedan ska vi på pang-middag uppe i Bergen. Mer om det sen.

Puss!

// we are so in love with Italy! The Food, enviroment, people, everything. We are truly enjoying our honeymoon and we are feeling so relaxed. Love it! Now time for a nap then aptertivo and then dinner!! Xoxo

5 reaktioner på “Harmoni! // Harmony”

  • Angelica skriver:

    Hej! Grattis till giftermålet! Jag och min man gifte oss 27 maj och åkte faktiskt till just Positano på bröllopsresa. Du har säkert fått massor av tips, men mina Positanotips är:
    – Le Sireneuse champagnebar, superfin utsikt (och jättegoda efterrätter)
    – Casa Mele, ger inget intryck utifrån men absolut godaste maten i Positano. Ligger länge upp på samma väg som Le Sireneuse ligger på.
    – Hyr privat båt med skipper och åk runt Capri, fantastiskt sätt att upptäcka utan att behöva trängas!
    – Hyr en bil och åk upp i bergen till Furore och hälsa på vingården Marisa Cuomo, ät god mat på cantinan mittemot och prova vinet från gården.
    – Sista restaurangtipset blir Max’s, sån oerhört bra service!!

    Det var mina små tips, ha nu en fantastisk fortsättning på bröllopsresan ?

  • Camilla skriver:

    Stort Grattis till giftermålet Sanne!
    Jag gifter mig också snart och har varit på jakt efter en klänning att ha på brunchen dagen efter vigseln och älskade klänningen du hade kvällen innan. Var är den ifrån? Måste ha! 🙂
    Tack för hjälpen och Grattis igen!

  • Anna skriver:

    Hej Sanne,
    Kommer du byta efternamn till Jacobson? Kram

  • Ida skriver:

    Stort grattis till bröllopet!!

    Jag tänkte också passa på att fråga var din fina bikini kommer ifrån? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.