Q&A om bröllopet // Q&A about the weddin

Jag tänkte att medan vi är ute och reser kan vi passa på att ha en frågestund. Tro mig, jag fotar och dokumenterar allt men jag försöker att inte jobba så mycket på vår honeymoon därav bara en liten uppdatering om dagen.

Jag kommer berätta allt om bröllopet för er, jag har så mycket att skriva ner och jag har så mycket bilder att visa framöver, en film också som kommer att komma för den delen. Frida min vän som fotade ska skicka över massa fler bilder i början på Augusti så more to come.

Jag kände i alla fall att om ni har några frågor om vårt bröllop, vad det än kan vara så fråga på så svarar jag när vi är hemma igen. Vissa av er kanske är i bröllopstankar och är nyfikna på hur vi la upp allt, jag vet att jag älskade att läsa om bröllop innan vi gifte oss och googlade allt. Så, kör hårt!

LOVE, S

// I thought since we are on our honeymoon and Im not trying to work that much It could be smart to have a Q&A about our wedding, ask me what ever you want to know and Ill answer when we are back home. Below there are some snapshots from the wedding movie we are waiting for that David Cartier is making, he’s the best, we miss him already. We flew him in from Australia and im telling you it was all worth it. @Josuefilms on instagram.

Snapshots från filmen som David Cartier håller på med. Vi flög in honom från Australien, helt galet duktig är han. Vi saknar honom! @Jousefilms på instagram.

 

22 reaktioner på “Q&A om bröllopet // Q&A about the weddin”

  • lisa skriver:

    Hej! Sa himla fina ni var!!! 🙂 vill garna veta och se mer av er dukning och all dekoration. var det nagot kul ni gjorde sjalva med dekorationen som man kan inspireras av? hade garna vetal lasa om erat kor schema under brollopsdagen med, tider och hur ni la upp allt?
    hoppas ni har det bast i italen, ni ar sa fina tillsammans!
    kram

    • sannealexandra skriver:

      Men TACK Lisa! <3 Jag ska visa allt sådant - det är ju så kul. Sådant som jag tycker om att pyssla med haha. Inlägg kommer, samma med kröschema och sånt. KRAM!

  • Matilda skriver:

    Åh så roligt! Ert bröllop verkade vara helt fantastiskt fint ❤️ Jag ska gifta mig nästa sommar, är så pirrig och nervös. Det hade varit kul att få höra lite om hur ni gick till väga med allt, hade ni någon bra ”check-lista” som ni följde? Och hur gjorde ni med inbjudningskorten eftersom ni inte bodde i Sverige? Jag kommer befinna mig i England hela hösten så det är mycket detaljer som kommer behöva väntas med tills vi är i Sverige igen men inbjudningarna måste man ju fixa ändå:) hur gjorde ni med allt? Hoppas ni har en fantastisk smekmånad!
    Stor kram!

    • sannealexandra skriver:

      Men åh tack <3 Vi är så nöjda!! Åh vad roligt, jag förstår att du är pirrig. Ni har en fantastisk dag framför er! Avis!! Absolut, jag ska skriva inlägg om det, vi hade en checklista och vi hade hjälp med våra inbjudningskort så inlägg kommer. Jag fattar, sådant blir ju svårare när man inte bor i Sverige men allt går att ordna, hoppas mina tips kan hjälpa dig. KRAM!

  • Matilda skriver:

    Hej! gillar dig och din blogg!!

    Kommer du inom ”snart” framtid börja designa egna bröllopsklänningar???! Snälla gör det! hade absolut köpt min framtida bröllops klänning nu efter jag sett din du hade på ert bröllop!

    Du är grym!
    Kram

    • sannealexandra skriver:

      Åh det vore ju en dröm <333 Vilken komplimang att du hade köpt en. Jag kan designa din!! kram!

  • Sara skriver:

    Hej!
    Blev alldeles rörd av ert bröllop – så vackert! ?
    Jag undrar:
    – Hur involverad var du i din möhippa? Alltså, hade du beskrivit för dina tärnor hur du ville ha det och vilka förväntningar du hade?
    – Vart drog ni gränsen för vilka ni valde att bjuda? Bjöd ni ”alla” eller hade ni någon uttalad gräns? (typ ”vi bjuder kusiner men inte sysslingar” osv) Eller hade ni bestämt ett max-antal?
    – Hur gjorde ni med dekorationerna och valet av tema?
    – Hur såg körschemat ut?
    – Hur prioriterade ni i er budget? Vad la ni mest pengar på vs. Minst pengar på? Är ni nöjda med er prioritering?
    – Hur mkt kostade bröllopet (mellan tummen och pekfingret). Vill inte veta för kostnadens skull utan mer för att få en uppfattning om vad pengarna räcker till. Så en ungefärlig kostnad räcker bra 🙂
    – kan du berätta mer om valet av toastmaster?
    – Berätta om middagens tal, ”lekar” osv.
    – Hur valde ni ut viner till middagen? Tog ni något favorit vin? Eller tog ni nya viner? Har ni ett ”bröllopsvin”?
    – Vad är du mest nöjd med?
    – Vad hade du önskat göra annorlunda?
    – Berätta om era bröllopspresenter
    – Hur känns det nu när bröllopet är över? Känns det ”tomt” efter all planering och alla förväntningar?
    – Är du nöjd med att ha bröllopsresan direkt efter?
    – Hur gjorde ni med all planering? Fick ni någon hjälp av typ koordinator, eller någon annan som gift sig?
    – Tips för att få dagen att rulla på utan att som brud/brudgum behöva oroa sig?

    Tack för en jättebra blogg, och att du delar med dig så mkt från din stora dag ❤️

    • sannealexandra skriver:

      Åh men vad roligt <3 Det var helt fantastiskt. Jag svarar dig lite kort här så kommer du kunna läsa mer detaljerad i mina bröllopsinlägg!
      Jag svarar på dom frågor som jag inte kommer ta upp i någon av inläggen men hoppar över dom som jag ska svara på snart.

      - Jag var inte involverad i min möhippa men dom känner mig så väl så att dom visste nog vad jag skulle uppskatta / inte upskatta. Jag hade däremot fått göra en lista med tjejer/killar jag ville ha där den dagen för att dom inte skulle missa någon jag hade velat ha där.
      - Jag är mest nöjd med att stämningen hela helgen blev så fantastisk och att allt gick som på en dans, det bara flöt på. Helt galet, vi är så glada för att allt bara gick så himla bra... och så är vi så sjukt tacksamma över vädret!! Helt galet. Vi är i chock fortfarande över det haha. Vi är så nöjda över gästlistan, vilka gäster - dom gjorde ju festen. Och våra toastmasters var 100 % dom gjorde verkligen ett sådant grymt jobb och det är så avgörande på ett bröllop!
      - Jag hade inte önskat göra någonting annorlunda. Jo, en sak, jag glömde släppa ner mitt släp när jag och pappa gick in till altaret haha. Så stört!!! Jag var nog spänd och kunde inte tänka, fokuserade bara på att inte storgråta!

      Mer bröllopssnack i bloggen kommer snart <33 KRAM!

  • Petra skriver:

    Tack för all fin inspo!!
    Undrar över brudbuketten… Visst innehöll den liljekonvaljer, rosor o pioner? Var det svårt att få tag i dessa blommor (ej säsong nu). Vad kostade den underbara skapelsen ungefär (1000,2000)? Håller på o gör budget inför mitt bröllop o vore därför tacksam för ditt svar!!

    • sannealexandra skriver:

      Heej <3 Det kommer ett mer detaljerat inlägg om detta men min bukett innehöll ; murgröna, brudslöja, vita pioner och vita rosor!
      Jag vet inte exakt vad vårt blomarrangemang gick på, har inte fått fakturan ännu men vi hade inget överdrivet!! KRAM <3

  • Emma skriver:

    Hej Sanne!
    Beundrar dig och din nyblivne mans liv, så fina tillsammans!!
    Bröllop för mig är lite längre fram i framtiden men tycker det är så roligt med sånt så min fråga är hur sparade ni till ert bröllop?

    Bästa hälsningar! Stort lycka till nu du förtjänar det bästa! 🙂

    • sannealexandra skriver:

      Men tack Emma <3 Jacob hade sparat länge och jag sparade så fort J friade så vi la en budget och så höll vi oss till det. Det kostar att gifta sig men det behöver inte bli så dyrt, de finns många sätt att göra det på och alla sätt är fantastiska! kram och stort tack <33

  • Elinor skriver:

    Vad har du för läppglans? Älskar färgen!! ?

    • sannealexandra skriver:

      Jag hade ett som make up artisten använde på mig, ska skriva om det i inlägget kring min look. kram!! <3

  • K skriver:

    Så fina bilder!!! Vad fick du i morgongåva??

    • sannealexandra skriver:

      TACK <3 Vi bestämde oss för att skippa det. Vi kom fram till att vi hellre köper saker till varandra lite spontant, det kändes så påtvingat, ingen av oss önskar oss något så vi hoppade det!! kram!!

  • Angelica skriver:

    Jag är nyfiken på om ni tog era bröllopsbilder innan eller efter cermonin? Och om ni sågs innan ni såg varandra vid altaret?

    Ett stort grattis! Du var så otroligt vacker, vackraste bruden jag har sett!

    • sannealexandra skriver:

      Innan 🙂 vi ville släppa allt tills att vigseln och själva bröllopet började. Jag kommer skriva mer om detta men vi gjorde klart allt med att fota och filma innan så från 16.00 när vigseln började tänkte vi inte en sekund på sådant! <3 Vi ville heller inte att gästerna skulle behöva vänta - vi ville kicka igång allt direkt efter vi sagt JA!
      Yes, vi såg varandra innan vigseln, vi gjorde en first look som jag ska skriva mer om, det var det mest pirriga jag gjort i hela mitt liv. Stort ögonblick! <3 MEN gud tack kära du. Gud vilken komplimang! KRAM!

  • Malin skriver:

    Så kul att du delar med dig så mycket av bröllopet, ni var så vackra! Såg på instastories att ni hade som ett häfte med ”beskrivning” av gästerna. Om det inte känns för privat skulle det vara roligt att läsa vad ni skrivit om alla 🙂

    • sannealexandra skriver:

      TACK!!! Vad kul att du uppskattar det <3 Jag kan dela med mig av hela dukningen och lite av festhäftet men kommer inte kunna lägga ut alla texter, vi hade 150 gäster så det blir ett lååångt inlägg haha!! KRAM!

  • Anna skriver:

    Hej Sanne! Gud vilket dröm bröllop ni hade, längtar så mycket efter mitt egna nu.

    Snabb fråga, vart kom den fina vita klänningen ifrån som du hade på dig kvällen innan bröllopet? Stora kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.