Behind The Scenes

I fredags modellade jag för armbandsmärket Tom Hope. Medan jag fotade med fotografen Stefan Jönsson som även är min vän sedan vi plåtade ihop för Stronger för året i Grekland så hade han sin assistent med sig, Elif (elifb_photography på instagram) så hon tog lite behind the scenes bilder jag tänkte att jag kunde dela med mig av.

Jag har en hel del jobb att bocka av innan vi åker över till Usa nu. Vi har rätt stora grejer att ta itu med och det är konstigt att stressen inte smugit sig på ännu, en kompis till mig sa ”Hade jag haft en lägenhet att packa ihop för att sedan flytta in i en ny lägenhet och sedan packa till en flytt till en ny stad i Usa hade jag dött av en stressattack just nu” Men än så länge känner både jag och J oss väldigt lugna. Vi har ju haft mycket tidigare och det ordnar sig alltid. Vi är snabba när vi väl är igång och är bra på att samarbeta ändå! Det är jag imponerad över med oss två, som vi har packat upp och ner grejer och aldrig varit irriterade på varandra eller haft några som helst problem med alla dessa flyttar.

Men åter till jobb, mitt schema fram till 1,2a September där när vi åker till Buffalo så har vi fullspäckat schema, fixa visum, jag får nytt visum nu när vi är gifta och J har signat nytt kontrakt, vi försöker planera in dejter med familj och vänner så mycket det går så vi hinner umgås med alla så mycket vi kan till dess och utöver det flyttarna men så har jag också en massa jobb som ska hinnas med, jag ska spela in en tvgrej, göra massa samarbeten, bocka av möten med ett nytt företag jag ska jobba med, jobba med nya samples, modella för Veronica Virta nästa vecka och en massa mer men det är kul. Så fort vi kommer till Buffalo blir det ju mycket lugnare och då kan jag inte göra alla dess jobbgrejer jag måste vara hemma för och inte heller umgås med alla nära och kära så man får passa på ju!

Nu ska jag väcka J så ska vi åka hem till Stefan, fotografen som vi känner. Han ska hjälpa mig fota ett samarbete och så ska vi käka lite burgare. Efter det blir det eventuellt så att vi börjar packa ner lite inför flytten, vi får se hur vi känner men det vore skönt att börja lite smått. Börja med att packa ner allt fint porslin och känna att vi i alla fall börjat!

// On friday I did a photoshoot for the bracelet brand Tom Hope. I was shooting with a photographer im friends with from last year when we were shooting for Stronger in Greece. It was so much fun and he had an assistant with him and she shot some behind the scenes I thought I could share with you guys. I have A LOT of work to do before we head over to US in like less than 3 weeks. Except from work we need to start packing because we move to our new apartment next wednesday and then we need to unpack and then pack again a week after for Buffalo. Intense. Beyond this we want to hang out as much as we can with our family and friends so.. yes, busy schedule. Now im gonna wake J up from his nap and head over to Stefans place, the photographer, he is going to help me with a collab Im gonna do with my social media channels. Xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.