Rörigt i huvudet och tappat träningen helt! // Messy haid and lost my work out routines totally

Näe ni, det är rörigt i den här lilla skallen just nu. Jag måste skriva upp precis allt jag ska göra för annars hamnar det mellan stolarna. Det blir lite rörigt när man ska flytta till en ny lägenhet och sedan flytta till ett nytt land direkt efter, det blir lite mycket när man packar ner viktiga saker och försöker hålla lite koll. Jag behöver också sortera min packning av kläder så att jag vet vad som ska till Usa och vad som ska stanna i Sverige, jag kan inte bara packa ner utan någon tanke direkt.

Inget att klaga på men jag är ett litet mess just nu, jobb, träffa vänner och ”avsluta” allt här i Sverige tar lite energi. Men det är ingen fara så! Jag önskar bara att man sista tiden skulle kunna ta det lugnt, njuta och umgås med alla nära och kära. Men, det är inte varje år vi kommer att flytta till en ny lägenhet precis innan avfärd. Mina träningsrutiner är något annat som går sådär just nu, jag har inte tränat sedan 1-2 veckor innan bröllopet och jag känner nu att jag saknar det lite.

Så, när det känns lite rörigt och man känner att man tappat träningen lite, vad gör man då? Jo, styr upp det. Nu ska jag snöra på mig mina träningsskor och ta mig ut på en skön powerwalk med en podd i öronen för att både motionera lite och tänka på annat än flytt osv. Därefter ska jag fortsätta organisera vår packning lite innan det bär av till Eskilstuna för att krama min kusin hejdå, hon flyttar till Paris. Så blir det och det blir ju svinbra, då får jag med allt det jag behöver en onsdag som denna.

Åh, när jag ser bilden nedan så saknar jag den viewn lite, det ska bli kul att åka tillbaka men det kommer kännas lite konstigt att inte bo där längre <3

CIAO!

// Im such a little mess now before moving in to our new apartment and then right after move to US. I also feel that I want to hang out with family and friends before I leave. So, what do I do about it? I also miss working out so Im gonna go for a walk now and listen to a podcast, to get some cardio and relax my head. After that ill try to pack some more and organize and then Ill go with my sister to Eskilstuna to say goodbye to my cousin who’s moving to Paris this week. Yay, let’s go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.