Godnatt <3 // Good night <3

Jag har ju som sagt inte kikat in här riktigt senaste dagarna så jag vill svara på några läsarfrågor <3 Tack för alla era kommentarer och tack för feedback. Stor kram till er!

Ebba
Känns konstigt att du för bara någon månad sen promotade och hyllade Kerastase sååå mycket och sa att det var det du använde och skulle använda, men mu använder något annat. Förstår att du får pengar flr detta men känns inte som att det är på riktigt och att du står för alla dina samarbeten helhjärtat när det på 3 månader byts ut…

Hej Ebba! Jag förstår helt hur du menar. Jag får ju testa en massa olika produkter, både utan med också i utbyte mot pengar och jag skulle aldrig skriva om några produkter jag tyckte var dåliga, jag testar ju alltid allt innan jag skriver om det och i det fallet med hårprodukter så älskar jag både Kerastase och Maria Nilas produkter. Först hade jag Kerastase i våras och nu är dom slut och nu provar jag Maria Nilas som jag tycker är grymma så ifall jag tipsar om något så tycker jag att det är värt att tipsa om, annars kommer jag inte nämna att det är något att ha. Stor kram!

A
Håller helt med där! Jag får mycket inspo av din blogg jämt(!!) men blir tråkigt när det blir så uppenbart och byts ut mot nya produkter hela tiden.
Hej!
Jag förstår som sagt men jag provar så sjukt mycket produkter och vissa gånger provar jag det för att det är samarbete och ibland inte. Det enda ni kan utgå från är att gillar jag inte produkten jag provar ifall det är ett samarbete skulle jag skriva ”I samarbete med xx så provar jag nu..” Men jag skulle inte tipsa om det. I detta fallet råkade jag gilla både hårserien från Kerastase men även från Maria Nila. Kram!

Sara
Håller helt med! Många reklaminlägg på rad också =( Blir ofta inspirerad av det du skriver, Sanne! Men det blir inte så “äkta” när det är uppenbart att det är reklam. Vi vill läsa om DIG! Vad du tycker, känner och tänker!
Hej!
Jag förstår att reklaminlägg dvs samarbeten inte blir lika personliga men det är dom ju inte heller, kunder är inte alltid ute efter mina tankar och reflektioner där jag skriver ett inlägg om tex en produkt. I min blogg är det en salig blandning av mobilbilder, outfits med proffsfotograf, Q&A’s personliga tankar, samarbeten och tips. Men just jobb och samarbeten jag gör blir inte alltid lika personliga, det är ofta inte tanken med inläggen utan när jag väljer att vara personlig och dela med mig av mina tankar så är det oftast något jag vill få ur mig i skrift som bara är helt avskalat och helt oplanerat. Men, glöm inte, alla samarbeten är fortfarande JAG, min blogg består endast av sådant JAG står för =) kram och tack för feedback!!

Linda
Vart kommer den svarta t-shirten ifrån? Har letat efter den perfekta i evigheter och den var så fin! Tack för en bra blogg ?

Hej Linda!
Visst är den fin. Så skön också! Du hittar den hos Mayla, länk HÄR. Tack! Kram kram

Sofi
Sugarbears innehåller samma som alla andra tusen olika märken av hårvitaminer. De kan kan knappast vara bättre eller sämre. Har aldrig hjälpt mig iaf. Vad som däremot verkat ha effekt (något som tar tid innan det märks) är B vitaminer (främst B12) och järntillskott.
Hej Sofi!
Nej precis. Jag äter aldrig några hårvitaminer, tanken har aldrig slagit mig men när jag fick chansen att testa Sugarbear Hair så tyckte jag dom var så sjukt goda så jag tyckte det var ett bra godisalternativ, supergoda att äta på och proppade med vitaminer. Inget jag kunde förlora på liksom. Kram!

Anna
Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hairtalk? Är jättesugen på det men vet inte om det är så skonsamt och bra som det sägs. Har tunt fint hår och vill inte att det ska gå av. Och vill även veta om du tycker att kvalitén på håret var bra så att det faktiskt skulle kunna gå att återanvända o sätta om?
/Anna
Hej Anna!
Självklart, löser det när som. Väntar in lite info från min frisör men såklart ska jag göra det. Jag ska faktiskt sätta om mina i veckan. Kram!

Charlotte
Hi! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om “must hav klær for høsten”? Jeg skulle gjerne trengt litt tips =)
Hej!
Jo men självklart. I fix. Denna veckan! Kram!

Sara
Varför tar du “bloggpaus” alla onsdag-söndag? Och sen på söndagar kommer typ 4 inlägg?
För mig är bloggläsning avkoppling och något att se fram emot, och då är det trist att klicka in på en blogg som uppdateras som o-kontinuerligt. Vad har du för tankar/strategi kring dina uppdateringar? Om du skriver ut att du inte uppdaterar ons-sön så är det lättare att förhålla sig till, nu blir man bara frustrerad när det inte kommer någon update! =)
Hej Sara!
Jag tar ju inte alltid bloggpaus onsdag till söndag =) Denna gången beror det på att vi flyttade i onsdags och inte har något internet framförallt men så har jag haft så sjukt mycket, det har inte funnits tid över så jag får be om ursäkt för det! Kram!

Hej Annika!
Jag har på mig concealer från Make up store ’Cover all mix’ och över det mineralpuder från Id Bare Minerals. Det har varit en vinnande kombo länge för mig. Kram!

4 reaktioner på “Godnatt <3 // Good night <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.