MENU
14:31 | August 31, 2017

Fashion Week 2017

Uncategorized

För mig varade modeveckan i år inte länge. Jag sprang iväg och brände av tre visningar sedan åkte jag hem och välkomnade Josefson familjen, åt pizza, kramades hejdå och sedan avslutade jag min fashion week med Idol i soffan med min man.

Men, jag hann med 4 ombyten haha. Jag började i min nya favorit, en rutig kavaj från Mayla. Sedan hoppade jag även i jeans & tisha från Mayla som jag bar ihop med kostymen. På Busnel-visningen bar jag min nya fina ullskappa och lagom till By Malinas visning hoppade jag i ett svart siden-set från signerad designer.

Intensivt men kort – precis det som passade mig nu när vi flyttar om 2 dagar… Nu sitter vi i bilen på väg till Eskilstuna för att krama familjen hejdå <3 Tillbaka till Stockholm ikväll.

// fashion week was sweet and shirt this year for me. Im to busy now, moving in two days. Now im off to Eskilstuna to say good bye to my family <3 Back to Stockholm tonight.

3 Responses to “Fashion Week 2017”

Leave a Reply

  • (will not be published)