Efterlängtade matsalsstolar // Kitchen furnitures

I samarbete med Hemdesigners.se

I och med en flytt till en ny lägenhet i Stockholm och inte vilken lägenhet som helst utan en som vi verkligen älskar och tänkt att bo i flera år i så blir besluten kring inredning mer genomtänkt.

En sak vi var överens om tidigt var att vi ville ha ett avlångt matsalsbord i köket, det ger bäst yta omkring oss och passar väldigt. Sedan vill vi såklart kunna utnyttja att vi kan sitta 8-10 personer om det behövs, det har varit en dröm för oss båda, att kunna bjuda hem folk. Drömmer mig redan bort till nästa år när vi kan bjuda på middagar med fönstrena på vid gavel och det är ljummen sommarluft utanför som sveper in i lägenheten.

Men något matbord har vi ännu inte hittat men stolarna vi spanat på rottingstolar från ’Thorn’ länk HÄR fick vi två stycken i bröllopspresent och så kompletterade vi med fyra stycken ’Thure’ länk HÄR. Så tanken är att när vi har nytt bord ska vi ha Thorn-stolarna kanterna och dom andra fyra mitt emot varandra på sidorna. Vad tror ni om det? Dom är så snygga att matcha ihop. Vi har beställt våra stolar från Hemdesigners.se och leveransen var supersmidig! Tacksamt för oss som hade lite bråttom. Hemdesigners har en massa annat fint, jag har båda spanat in en sammetssoffa jag älskar men även mysiga mattor. Sådant får vi ta itu med när vi kommer till Sverige igen!

Men dessa stolarna är faktiskt ika snygga till ett runt bord, så som till vårt marmorbord just nu. Jag älskar dessa klassiska stolarna och tror att dom kommer få följa med oss väldigt länge.

En sådan här ’Thure’ stol är även snygg att ha ensam, antingen som en fin prydnadsstol men även som skrivbordsstol.

1 reaktion på “Efterlängtade matsalsstolar // Kitchen furnitures”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.