När du känner att du inte tränat på Barre på 5 månader.. // When you totally feel that you haven’t been to a Barre class in 5 months.

Okej hörre ni, igår var första gången jag körde Barre på 5 månader, det kändes vill jag lova. Jag körde ju 3-4 gånger i veckan förra året (innan sommaren, jag har börjat kalla allt som var förra hockeysäsongen förra året) och nu har jag inte satt min fot i en barrestudio sedan April. När vi började klassen igår gjorde vi någon situpvariant i början på lektionen som uppvärmningen sved det till ordentligt. Jag fattade inte hur jag skulle ta mig igenom det men jag är van vid den här typen av träning, jag älskar ju att stå vid balettstången och kötta. Mjölksyran var ett faktum även igår och jag fick faktiskt med min min syster som i grunden är en bolltjej, hon spelade fotboll och hockey som barn så hon var lite nervös innan för att det skulle vara för mycket balett men hon gillade det och hon säger att hon redan ser fram emot nästa pass! Vi tänkte köra ett pass i morgon bitti, dom har ett lördagspass 8.45 med lite mer cardio, det ska bli sjukt kul att prova. Har NI provat? Ni måste bara prova!

Brukar ni precis som jag känna att när ni halkat av träningen ett tag och kommer igång igen att ”Varför har jag inte bara gjort det här hela tiden? Vad har stoppat mig?” just för att det får en att må SÅ bra så att man har typ missat all den härliga känslan? Jag känner så varje gång jag haft ett break.

Hur som, vi älskade barrestudion också! SÅ härligt typ ”Newyorkig” haha. Grymt härlig miljö! Där kommer jag trivas. När vi kom hem ville J laga en thaigryta. Riktigt gott!

Men idag är det fredag och min allra första VLOG kommer upp! Jag har ju talat om för er att jag ska börja youtuba och nu har jag inlett ett samarbete med en superduktig tjej som heter Cajsa Wenström så nu är vi igång!! SÅ roligt. Spana in här under dagen för att se den första vloggen. Xo

// Alright, so, last year I did barre 3-4 times a week and now I haven’t been to a barre class in 5 months and I could feel that.. wow. When we did the warm up I thought I was gonna die for a while haha. But, now im back at it. Feels so good! I loved the barres studio and the teacher was amazing. Im planning on going tomorrow morning, they have a saturday class at 8.45 with some more cardio, sounds fun.. but tough. I took my sister there yesterday and she was a bit nervous before, she’s more into sports and as a kid she played soccer and ice hockey so she thought this was going to be too much ballet for her but she really liked it and she’s exciting for the next class. Yay! After Barre J really wanted to make thai dinner so we let him, it was delish!!

But today it’s friday and my first VLOG is coming up!!!! Check out my blog later. U can’t miss it!

1 reaktion på “När du känner att du inte tränat på Barre på 5 månader.. // When you totally feel that you haven’t been to a Barre class in 5 months.”

  • Julia skriver:

    Håller med dig på massa punkter i vad du skriver. Barre är superkul träningsform och varför-har-jag-inte-pallrat-mig-iväg-till-gymmet-tidigare känslan. Måste bara säga att ert nya hem är supermysigt! Kul att se bilder därifrån! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.