Buffalo hittills // Buffalo so far

I morse blev jag upphämtad av en annan svensk tjej i laget så åkte vi tillsammans till en samling vi hade idag med alla fruar och flickvänner. Vi var inbjudna på en ’Wives Tour’ på arenan där vi fick se var vi kan parkera, var vi går in, var familjerummet är, vilka restauranger som ligger i byggnaden, var shopen ligger, var våra platser på matchen är och var vi möter killarna efter matchen. Faktiskt väldigt bra när man är ny, nu vet jag ju på ett ungefär hur det går till och så har jag ju också fått träffa alla andra tjejer. Så kul och tacksamt att dom gör så! Familjerummet var rymligt och dom hade ett stort lekrum för alla barn, så gulligt. Alla barn hade också fått små korgar med deras namn virkade på som dom kunde lämna kvar grejer i. Det finns också alltid barnvakter på plats för mammor som vill smita iväg och kika på matchen, riktigt bra. Allt kändes verkligen grymt bra uppstyrt!

Jag tycker organisationen här verkar så himla bra och proffsig, på den lilla tid vi har varit här nu har vi blivit så enormt bra omhändertagna, man märker verkligen att dom brinner för sin hockey här och jag är verkligen imponerad över hur dom tar hand om familjerna. Sådan toppservice! <3 Det uppskattas såklart även fast jag tyckte vi hade det grymt i Jersey så märker jag här nu att dom verkligen satsar! Vi känner oss väldigt trygga i själva organisationen.

Så hur känns det att bo här än så länge? J verkar ha kommit in i laget bra, han är iväg på träningsmatch idag och samåkte med en annan svensk till flygplatsen. Han verkar må bra i laget och är taggad på en ny säsong! Jag har ju bara träffat tjejerna en gång men alla verkar supergulliga och det verkar vara ett härligt gäng. Organisationen som jag nämnde gör det enkelt för oss att ses, dom styr ihop coctails för oss fruar och allt möjligt roligt. Jag missar tyvärr den första den 10e Oktober, då åker jag till LA! Men, dom gör det i alla fall möjligt för oss att lära känna varandra fort.

Buffalo som stad känner vi inte riktigt till ännu men so far so good, vi har kommit överens om att det är en sådan skillnad på att besöka en stad och bo i en stad. I en stad som man bor i kanske man har andra önskemål än på en stad man ska besöka i en vecka.  Det är ett betydligt lugnare tempo här men alla vi pratar med som bor här älskar sin stad och trivs grymt bra. Vi tycker i alla fall att allting känns över förväntan och ser fram emot denna säsongen <3 Det ska bli riktigt kul när säsongen sätter igång, det är ju anledningen till varför vi bor i Usa dessa månaderna. Vi trivs i området och älskar vår lägenhet så vi ser väldigt ljust på framtiden och tror det blir ett bra år det här och vi ser fram emot dom besök vi får hit! <3

Jag brukar ju inte skriva sådana här inlägg men tänkte att det kanske är en del av er som är nyfikna på hur det känns, det är ju en så stor förändring för båda oss så vi låter tiden utvisa det mesta men vi känner oss ändå väldigt positivt överraskade vilket känns kul!

3 reaktioner på “Buffalo hittills // Buffalo so far”

  • Viktoria skriver:

    Jättekul att läsa 🙂 kram

  • Josefina skriver:

    Jo det är jättekul att läsa, gärna mer bilder också men de kanske ni inte får visa hur det ser ut ”inifrån”?

    Hur ser din hudvårdsrutin ut? Vilken foundation använder du?

    • sannealexandra skriver:

      Nej precis, i respekt vågar jag inte ta bilder inne 🙂 Jag använder Image Skincare och min foundation är ett mineralpuder från ID Bare Minerals. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.