Veronica Virta

Jag gjorde en plåtning för Veronica Virta precis innan jag åkte. Jag tycker hon är så duktig, en riktigt inspirerande kvinna. Jag har frågat om jag får bjuda henne på lunch när jag är hemma igen. Ni kanske inte är vana vid att se mig såhär ”preppy” men jag gillar det. Hon är grym och har en så nischad inriktning på sina kläder vilket jag tror stark på det idag när konkurrensen är så stor!

Jag skulle gärna styla dessa fina jackorna över stickade tröjor ihop med jeans i höst och även över tishor med skinnbyxor. Så fin kombination tycker jag, den blåa jackan skulle ju vara så fin över en grå stickad tröja ihop med gråa jeans och svarta lack-loafers den här årstiden. Och kanske ihop med solglasögonen nedan? Jag bor i dom! Länk HÄR.

Jag tycker även setet nedan, på bild 6 är så ruggigt! Riktigt ballt. Jag bar det på Modeveckan i Stockholm en dag och fick så mycket komplimanger, älskar matchande set och detta är en favorit i garderoben. Den söta lilla blusen på bild 1 och 5 bar jag på vår brunch dagen efter bröllopet, såå romantisk och fin. Och en sista sak, det ljusblå setet med klänning och jacka över tycker jag är en så perfekt dopoutfit, jag ser en stilig mamma stå i klädd i det setet vid en namngivning eller dop. Vilken fantasi jag har! Ser ni vad jag ser haha? Annars väldigt stiligt på äldre kvinnor men även yngre faktiskt när man behöver vara lite extra preppy och fin.

// I did a shoot for Veronica Virta before I left Sweden. I think its such a cool brand and I love the owner/designer! I think that she’s so inspiring, I asked her if I can buy her lunch when Im back in Sweden, I would love to sit down more and chat with her. I think she has such a strong brand, her clothes are very like categorised and I think that’s the way to do it nowadays with all the hard competition. Well, so, I did the shoot and you might not be so used to se me this preppy but I love it. I think that her jackets looks amazing with knitwear and jeans for fall or tshirts and leather pants. Obsessed! Check out her website HERE.

1 reaktion på “Veronica Virta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.