Onsdagstankar // Wednesday Thoughts

Några helt vanliga onsdagstankar hos mig. Hoppas ni uppskattar det! Jag bara satt och kände lite saker jag ville dela med er haha. Puss!

  • Jag tycker det är helt otroligt coolt hur man kan få spridning på nätet och hur Youtube tar över! Jag la upp vår bröllopsvideo i måndags eftermiddag och vi har redan nästan 11 000 visningar! Wow. Undra var det kommer att sluta! Se den HÄR.
  • Jag beställde 2 nya böcker igår, jag känner att mitt liv är fyllt av ytligheter tvprogram jag följer, bloggar, hela industrin jag jobbar i osv så jag känner att jag måste grotta ner mig i lite självutvecklande böcker. Jag köpte dom faktiskt på Engelska för att utveckla den också!
  • Denna veckan är lugnt men från och med nästa vecka är det en massa grejer att stå i, det är stora jobb som ska göras, matchpremiär för J, jag och Linn ska till Toronto, vi ska på vinprovning med fruarna i laget i Niagara Falls och några dagar senare åker vi till LA. Fullt ös!
  • Jag har det senaste året fått lära mig att alla människor inte är goda. Så är det bara. Tråkigt att jag alltid varit så blåögd och godtrogen, jag har i och för sig vunnit mer på det genom åren men det gör ont när man får sig en riktig käftsmäll.
  • Jag håller på att nylansera mitt klädmärke SanneAlexandra så att jag kommer inte sluta som designer men mitt samarbete med Nakd är uppsagt!
  • Jag är inte alltid förtjust i Svenska filmer och serier men har på senaste tiden ändrat uppfattning lite. Här senast plöjde vi igenom serien Farang på 2 dagar. GRYM!
  • Jag får lite väderångest när det är så fantastiskt fint väder här, 31 grader och sol och att jag inte tar vara på det men, jag har ju vanliga rutiner och jobbar på som vanligt vid datorn så att jag kan ju inte bara ligga ute och sola. Men ni förstår? Jag tänker att jag borde kanske sugit in mer av det. Jag är bara så inställd på höst och jag är redan på sånt sitta-i-soffan-med-en-kopp-te-och-en-filt-humör. Det kommer jag att få äta upp i vinter här!
  • Visst är det svåraste här i livet ändå att leva i nuet? Den tanken slår mig ofta. Jag är nog ganska dålig på det, alltid på språng och alltid några timmar före eller till och med månader före i huvudet. Jag måste försöka bli mer mindful och här och nu, det enda vi har just nu är ju nuet! Vi kan inte alltid tänka på vad som komma skall. Jag är dock bra på att inte älta gammalt, jag lägger ingen vikt vid det som hänt.
  • Jag väntar på den snyggaste tracksuiten någonsin från Ragdoll, jag uppdaterar mitt tracking # varje timme. HÄR ser tröjan ihop med byxan. Jag tycker Ragdoll har dom absolut snyggaste mjukisseten.
  • Jag hamnade inne på youtube igår och tittade på det HÄR klippet på mig och Elina från Nyhetsmorgon och hittade massa sjuka kommentarer under klippet, är ni sådana som skulle bli berörda av sådant? Jag garvar bara. Jag tycker dock det var väldigt fint att jag hade några som försvarade mig i kommentarsfältet. Jag läste det högt för J på kvällen och skrattade, jag kan verkligen inte bli sur eller ta åt mig av sådant. Hoppas inte ni som läser detta heller är sådana, det finns ju inget att bry sig om. Vad folk jag inte känner tycker om mig är inte min business!
  • Jag saknar mina vänner! Jag törstar så mycket efter lite bara småsnack så att jag blir så glad varje gång jag pratat med kompisar i telefon, man behöver verkligen sina kompisar och snicksnacka med i vardagen <3
  • Jag har läst om nätbråket mellan Isabella Löwengrip och Mia Skäringer, läs om det HÄR eller var du vill på nätet, det kryllar av artiklar. Jag tycker det är så lustigt, jag gillar ju Mia Skäringer och hyllar henne för det hon gör för oss kvinnor men jag tycker det är så lustigt att börja hata mot en annan kvinna i sina sociala medier? Jag kan inte förstå den grejen! Är någon med mig? Om det handlar om att att Blondinbella gör reklam är väl inget konstigt? Tror folk att alla annan reklam som visas på tv eller i tidningar inte är betald för? Hur äkta är den? Allt handlar ju om sälj. All reklam är till för att öka försäljning, punkt! MEN, det blir ju mer trovärdigt när varumärken som Bella då faktiskt provar en produkt i praktiken, tycker jag, för jag tycker att hon känns trovärdig, mer trovärdig än en reklamannons på tv4 play. Jag förstår i alla fall inte varför kvinnor hatar mot kvinnor, jag tycker det är omoget och jag tycker det blir sådan dubbelmoral när man annars tycker att vi kvinnor ska hålla varandra om ryggen. Mobbing på nätet är ALDRIG ok.
  • På söndag ska ni få ta del av en rabattkod på en tandblekning!
  • Har ni spanat in min tävling om min favoritstol ’Thure’ som jag har just nu? Tävla vettja!
  • Jag tycker den här outfiten är så fin HÄR. Men det enda jag vill gå runt i är cashmere kläder. Jag är inne i ett sådant riktigt höst-mys-mode. Soft Goat är ju en stor favorit!
  • Jag har ganska mycket hemlisar för er. Ska se när jag kan dela dom med er, en av dom kanske jag kan tala om redan om någon vecka men den andra dröjer nog till i början på November. Spännande va! Det är GOOD NEWS. Ni kommer tycka det är kul!

10 reaktioner på “Onsdagstankar // Wednesday Thoughts”

  • Anna skriver:

    Härligt inlägg!! 🙂

  • Lovisa skriver:

    Gillar verkligen inlägget! Roligt med hemlisar och things to come, väntar med spänning… 🙂

  • Linn skriver:

    Härligt inlägg!

  • Zara skriver:

    Åh jag har tips på en svensk serie! Innan vi dör heter den och finns på SVT play. Så spännande!!

  • Sofia skriver:

    Vilket kul inlägg, gärna fler sådana! ☺️

  • Julia skriver:

    Du är gravid!!

  • Julia skriver:

    Läs Underbara Claras inlägg om Isabella och Mia, där påpekar hon klokt nog att om varken kvinnor eller män får driva med kvinnor så får ju INGEN göra det! Och det vore ju tokigt.

    • sannealexandra skriver:

      Jag har läst det och tänker inte riktigt på hela den komedigrejen där hon driver med folk. Mer att när Isabella visar att hon tyckte att det sved tycker jag det är omoget med hela grejen att bråka över nätet… särskilt när det kommer från någon som hyllar oss kvinnor och står upp för att vi ska få vara som vi är! Men ingen biggie direkt, en tanke bara. Jag är inget fan av nätbråk!

  • Susan skriver:

    Åhh flera såna inlägg!! Så kul att du delar med dig❤️❤️❤️❤️

  • Denice skriver:

    Ang Mia och Isabella så såg jag klippet mer som ett hån mot hur just mammor förväntas vara. En barnvagn för varje tillfälle? Kan nästan med säkerhet säga att de flesta mammorna bara har en barnvagn, för barnvagnar är dyra. Som det är nu så känns det nästan fel om man bara har en enda barnvagn och inte flera för man ska ju ha en snygg till vardags, sen ska man ha en liten och smidig till resor, man ska ha en för skogspromenaden, man ska ha en när man går fram och tillbaka till dagis och man ska ha en när man springer och tränar osv osv…
    Mia har ju även gjort ett annat klipp när hon gör parodi på mammor som gör de perfekta julkalendrarna, för man kan inte bara göra en vanlig kalender utan det måste vara si eller så och samtidigt så otroligt perfekt. Allt grundar sig i att mammor lägger ett jäkla krav på varandra, och är de som verkligen dömer och pekar på varandra. Man får aldrig vara dum men att göra parodi/satir i karaktär tycker jag är okej(till en viss gräns såklart). De flesta skrattade högt åt Hey Baberiba-gänget som gjorde parodi på kungafamiljen under lång tid, eller när riktigt stora komiker gör parodi på Trump idag. Man kan räkna upp hur många som helst. Jag tror man måste se det mer utifrån och vad är det som poängen i det hela. Poängen i Isabellas reklam är en smidig barnvagn och att man ska ha barnvagnar för varje tillfälle. Och Mia gör parodi på reklamen som använder sig av Isabella som enbart ett dragplåster och varumärke i reklamen. Isabella hade kunnat vara vem som helst i denna reklam, men eftersom hon är framgångsrik och mamma och allt det som vi kvinnor faktiskt önskar oss själva så är ju hon klockren att använda i en reklamfilm som riktar sig till mammor med små barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.