Niagarafallen // Niagara falls

Eftersom att vi bor i Buffalo nu i 8 månader som minst så kände vi att det såklart var dags att besöka det världsberömda Niagarafallen, ett av världens underverk.

Jag hade inte några speciella förväntningar, jag har sett bilder och googlat lite på det men jag har inte funderat så mycket över hur det skulle vara. Vi åkte över till Kanada för att se fallen från den sidan, vi hade hört att det var coolare.

Dom hade gjort det så fint i området runt i kring, riktigt häftigt. Och WOW! Jag var så imponerad, jäklar vad coolt det var att se det live. Så mäktigt! Jag hade lätt åkt dit igen. Jag skulle vilja åka dit någon kväll när det är mörkt och dom lyser upp fallen och har någon slags ljusshow, måste vara riktigt häftigt att se.

Så fantastiskt naturen kan vara ändå, tyvärr väldigt grym ibland också men det finns verkligen en hel del coola platser att besöka. Jag tycker att ni alla som har vägarna förbi ska åka dit, helt klart sevärt, flera gånger om.

// Since we are living in Buffalo yet we just had to visit Niagara falls, it was just something we needed to do. I didn’t have super high expectations but it was so cool. You all have to go there, it was amazing. Nature can be so fantastic, unfortunately very scary too sometimes. We went over to Canada to see it from there. Next time we go, thinking if we’ll go with my parents I wanna go at night time when they are doing a light show, it looks amazing. Xo

1 reaktion på “Niagarafallen // Niagara falls”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.