OCH DET BLIR EN… // AND ITS A……

KILLE <3 Mina killar!! Jag ska bli en grabb-morsa! Den ni, den ”tjejigaste” av dom alla haha. Så himla roligt och vi är så glada!

Kände jag det på mig? JA. Men, innan första ultraljudet i vecka 10 så hade jag ingen aning, jag sa till J att jag inte förstod hur folk kunde få en känsla av vad det var för kön, jag kände ingenting, det lutade verkligen inte åt något håll men efter jag fick se lillen första gången så sa jag direkt ”Jacob det är en kille. 100 %” och efter det har jag varit stensäker. Jag visste det! Det är en liten vild och envis (och lång tydligen) grabb där i säger dom. Så himla roligt och jag längtar efter att få ha två killar i mitt liv <3 J är ju en sån fantastisk människa så en liten Mini-Jacob kan inte bli bättre. Vad denna lilla grabben ska få gå på hockey med mig, nu behöver jag aldrig vara ensam var vi än i världen hamnar!

När vi fick se lillen på ultraljudet igår så zoomade hon in vid ansiktet och då tyckte jag och Linn att han var lite lik J i ansiktet, här visste vi inte att det var en kille men jag tänkte allt att det nog var en liten Mini-Jacob! En rolig parantes till detta är att vi har även skojat om att Josefson-familjen bara gör killar, J har två äldre bröder varav båda har två söner var så nu när det var vår tur skojade vi senast igår om att det inte var någon idé för oss att spåna på tjejnamn och det sjuka är – jag och J har bara ett killnamn som vi bestämde oss för innan vi visste att att det var en kille, vi hade inget tjejnamn som kändes lika bra. Så, det blev enkelt för oss!

Lilla F, du är så välkommen till oss i April. Vi längtar ännu mer nu! <3

// It’s a boy! I knew it from the first ultrasound and I can’t wait to have two boys in my life. This little man is going to have to watch so many hockey games with me and Im so happy I won’t feel alone wherever we end up in the world. We can’t wait to meet you mini Jacob! It wasn’t a chock for me, I could totally feel it and Jacobs family only makes boys haha. We are even more excited now. Baby F, we can’t wait to meet you! <3

4 reaktioner på “OCH DET BLIR EN… // AND ITS A……”

  • Sara skriver:

    Grattis till en pojke! Så kul! Hade såklart varit grattis och kul med en flicka också 🙂 Vi fick också en pojke först och sen lillasyster. Önskade mig alltid en storebror när jag var liten så det blev perfekt med en pojke först i vår familj. Så himla roligt att följa dig nu! Kram!

  • Evelina skriver:

    Sanne ❤️ wow så mysigt! Stort grattis! Tänker på sdig Snosan. Stor kram Eve

  • Katarina skriver:

    Åh så kul!! <3 jag är också helt inställd på att vi kommer få en liten grabb först (när det väl är dags), hehe.
    Har läst din blogg från start och blev så himla glad för er skull när ni avslöjade den stora nyheten. Är så mysigt att få fortsätta följa er nu i livet 2.0! 🙂 tack för en så himla härlig blogg! <3

  • Annika skriver:

    Gud så mysigt! Har en 10-åring själv och fler barn blev det ej, men som jag älskar bebisar!! Turligt nog får min kusin en pojke i december så jag får gosa igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.