Lördagsledig och babyshopping // Saturday off and baby shopping

Igår hoppade jag i en skjorta från Mayla länk HÄR som jag inte använt tidigare, jag gillar kombon skinnbyxor och en preppy skjorta, det blir lite mer casual ihop. Mina tights frommer från Aritiza, jag tipsar alla jag känner om dom, så sköna och äkta skinn så kvalitén är grym. Dom hittar ni HÄR.

I och med att vi nu vi vet att det blir en liten kille åkte vi och handlade lite kläder till lillen igår, vi kunde inte låta bli!! Ledig dag ihop och vi bara kunde inte hålla fingrarna i styr. Det finns säkert åsiker kring vad man borde göra och inte göra så tidigt men vi kunde inte hålla oss! Jag tänkte att oavsett om något skulle hända oss eller lillen så skulle jag inte bli mer ledsen för att vi har lite kläder till honom. Men jag vet, vi kanske borde lugna oss lite haha.. Vi är bara såååå glada och exalterade och allt sådant här känns så mycket mer verkligt <3 Nu ska vi inte handla några mer kläder förrän närmre bf och vi väntar såklart med vagn och allt sådant till senare. Nu har vi i alla fall små gulliga kläder som hänger så fint. Jag satte direkt igång och röjde i vår garderob och gjorde en liten hylla åt lille F. Nu kommer jag gå och snussa på dom små kläderna lite då och då, så mysigt!

När vi kom hem från mallet åt vi middag framför The Other Woman och sedan tittade vi på Så mycket bättre, jag har saknat det programmet. Jag älskar det!

Nu är det söndag och jag har spelat in min Q&A åt er som kommer upp snart, ikväll eller i morgon bitti. Jag har suttit hela morgonen och surrat med kameran haha, känns så lustigt men snart får ni alla era svar. Nu ska jag ta och ringa Matilda, en av mina nära vänner och en av mina brudtärnor, vi har inte pratat på länge. Hoppas ni har haft en mysig helg <3

// Yesterday I put on a shirt I never wore before. Its from Mayla, you find it HERE. I wore it with my leather pants, my faves, I think that this kind of shirt looks great with leather pants for a more casual look. You find them HERE. 

So now when we found out that we are having a little boy we just couldn’t resist some baby shopping. I know that we should take it a little easy haha but we just had to. As soon as we got back home I made little  F the cutest closet, now Im gonna go around and sniff on these little tiny clothes. Makes me feel happy <3 So today I’ve been recording the Q&A so it will be up very soon, tonight or tomorrow morning. I hope you’ll like it! Now Im about to call a friend and then Im gonna just enjoy sunday. Hope you have had a great weekend. Xo

12 reaktioner på “Lördagsledig och babyshopping // Saturday off and baby shopping”

  • Julia skriver:

    Så glad för er skull!
    Tänkte ge tips som förmodligen alla gav mig också men jag lyssnade inte och ångrar mig så mycket. Jag köpte massvis med kläder i storlek 50 och 56, vilket motsvarar de första månaderna.
    Ut kom vår lilla flicka och vägde 3800g (vilket iofs inte är så mycket) men då var storlek 50 inte ens på fråga, så dem är oanvända, och storlek 56 som hon hoppa i direkt växte hon ju ur på bara någon vecka.
    Hade alltså köpt en mega garderob som hon bara kunde använda fåtal gånger!!
    Så tips är, hittar ni något ni tycker om väldigt mycket så satsa på 3mån eller uppåt, gärna till och med 6mån för barnet kommer kunna ha kläderna mycket längre då. Första veckorna bara flyger förbi och då är det ändå skönast med mjuka bomulls kläder.
    Ett annat het tips är att köp ingenting i små storlekar som du måste dra över huvudet på lillen, för det kommer helt enkelt inte gå när de är så ostadiga i nacken. Satsa på bodysar med omlott knäppen eller hur man ska säga. Eller ja, knäppen hela vägen ifram iallafall.

    Hoppas din graviditet fortsätter på samma sätt eftersom du mår så bra?är så avundsjuk för jag är inne på nummer 2 just nu och kan knappt stå på benen ?
    All lycka till er?

  • Amanda skriver:

    Hej!
    Är det tightsen eller Spanx dina favoriter?

    • sannealexandra skriver:

      Skinntightsen lätt! Spanxtightsen använder jag mer som casual byxor typ såna dagar jag har träningskläder 🙂 jag skulle inte använda spanxen lika mycket! Skinnbyxorna har jag till vardags o även när jag ska vara fin! Kram

  • Louise skriver:

    Hur är tightsen i storlek? Är typ en S ibland M i vanliga fall, vad tror du om storlek då? Är dom stretchiga? 🙂

    • sannealexandra skriver:

      Superstretchiga, gå ner i size. Jag har XXS! Min syster har S/M hon köpte S dom är stretchiga och töjer sig! kram

  • Frida skriver:

    Hej! Hur ser du så mycket bättre när du är utomlands? Har paniiik, bor i England och jag kan inte se?!?

  • Petronella skriver:

    Hej, ett annat litet tips.. när jag bodde i USA köpte jag mycket Ralph Lauren kläder till syskonbarn hemma. De är väldigt små i storlekarna så köp inte så mycket i storlek newborn, i alla fall inte med fötter på då de knappt kommer gå att använda. Köp hellre 0-3 månader 🙂

  • Jasmin skriver:

    Hejsan. Var kan man köpa dessa barnkläder? Ha en trevlig dag

    • sannealexandra skriver:

      Jag var runt i lite olika butiker på ett mall här i närheten 🙂 Jag var på Lord Taylor och Baby Gap! kram

  • Jasmin skriver:

    Vart bor du 🙂 hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.