9 saker // 9 things

I måndags var vi flickvänner och fruar inbjudna till Tony Walker, en butik i Buffalo med tillhörande restaurang i samma byggnad som heter GianCarlos. Vi blev inbjudna på brunch och shoppingdag med rabatter. Det fanns verkligen något för alla. Allt från sminkprodukter till olika behandlingar till kläder och accessoarer i mängder. Restaurangen intill har vi hört massa gott om så jag passade på att boka bord till ikväll när vi har vänner här! Ska bli kul att se hur det är.

// On monday all of us girlsfriends and wives on the Sabres got invited to a brunch/shopping event at Tony Walker. It was super fun to hang out with the girls and the brunch was amazing.

Jag älskar vardag. Jag och J har det verkligen enkelt ihop och jag tycker så mycket om att umgås helt vardagligt med honom, göra ärenden, sitta och fika och bara hänga. Är det inte galet hur man kan umgås med en människa så mycket men inte bli trött på den? J säger att han aldrig är irriterad på mig, jag förstår inte hur det går till men jag har aldrig märkt att han varit det heller.. helt sjukt. Det kanske kommer… med bebis och sömnbrist och allt haha!!

// I love our weekdays, I just love hanging out with Jacob. Running errands, having coffee, everything.. Isn’t weird how we can hang out with one person all the time and not get totally annoyed by the other person? J never annoys me really.. and I’ve never seen him like pissed or irritated by me, I don’t know how that’s possible.. I guess we’ll just wait, babies and stuff.. haha. We’ll prob be annoyed by each other!

På söndag är det den årliga Halloweenfesten med laget, vi kommer vara absolut fulast på festen. Tro mig… Jag lovar att ta bilder!

// On sunday we’re having the yearly Halloween party with the team, me and J will 100 % be the ugliest people there, Im sure… Ill show u guys pics later.

Jag slutar inte förvånas över dom vackra solnedgångarna här. När jag sitter i soffan och tittar på något och känner hur hela rummet fylls med varmt ljusrosa sken så vet jag alltid att det är solen som är på väg ner.. Såå himla fint.

// I just can’t get enough of the sunsets here.. It’s amazing how our livingroom becomes all shiny pink.

Denna salladen måste ni prova. Stek sötpotatis i små små tunna skivor, stek i rikligt med smör. Stek kyckling i cayenne, salt, peppar och oregano. Gör en sallad på bladspenat, paprika, avocado och fetaost. YUM!

// This salad is so fresh. Roast sweet potato in thin slices with a lot of butter. Roast chicken in oregano, salt, pepper and cayenne pepper. Make a salad on feta cheese, baby spinach, avocado and peppers.

Jag piffade naglarna här om dagen i en behaglig färg, kan man säga så? Haha. Jag gillade den. Den drar mer mått grått i verkligheten.

// Did my nails the other day and I love the color.

Tips på god frukost eller mellis! Tunna riskakor med philadelphiaost, mosad avocado och chiliflakes. Till det har jag kaffe med mjölk och dom vitaminer jag äter just nu. Jag äter nu vanliga gravidtabletter som har en massa nyttigheter i sig samt fiskolja.

// A great breakfast or snack. Rice cakes with philadelphia cheese, mashed avocado and chili flakes. Here with coffee and me prenatal pills and fish oil pills.

Jag gjorde chokladbollar i förrgår, nyttiga sådana. Sno receptet HÄR. Dom är ljuvliga!

// I made chocolate balls the other day, raw chocolate balls. Love them!

Jag är i en lång process med att ta fram nya kläder!! SÅ kul. Håll utkik! Snart kan ni signa upp på min nya hemsida så att ni kan få ta del av alla nyheter först!

// Im in the process of producing new clothes. Im realaunching my new clothing brand soon and very soon you’ll be able to sign up to get newsletters and all the news first. Stay tuned!

4 reaktioner på “9 saker // 9 things”

  • Louise skriver:

    Hej! Jag kommenterade förut i inlägget där du tipsade om Aritiza tightsen. Jag är så jäkla sugen på att beställa ett par men är fortfarande osäker på storlek och vill helst inte behöva betala för att frakta tillbaka dom om det blir fel haha. Men du skrev ju att man ska gå ner en storlek, så jag som i normala fall är en S tänkte beställa ett par i XS. Men så blev jag så fundersam när jag såg att modellen på hemsidan har dom i storlek S och hon ser ju definitivt ut att vara just en S, haha.. Hon borde ju ha XS i sina om dom är stora i storleken tyckte jag. Litar ju dock förstås mer på någon som har dom ”i verkligheten” men det gjorde mig fundersam. Vad tror du? Har lite höfter och rumpa och sådär, är typ 10 gånger av 10 en S/36 i kläder. Tror du en S blir för stora? Hoppas du svarar 🙂 KRAM

    • sannealexandra skriver:

      Hej! Gud vad svårt 🙂 min syster är annars en S/M och hon köpte S då dom i butiken tyckte hon skulle gå ner. Jag har ju XXS i mina och nu är jag ändå gravid, jag har alltid annars XS me gick ner en det är mitt enda tips!! kram

  • Louise skriver:

    Kanske är lättare också om jag nämner att jag är 168 cm lång och väger ungefär 61kg 🙂

  • Malin skriver:

    Gud vilket härligt sken ifrån solnedgången! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.