Shoppingtips!!! // Shopping tips!!!

Alltså jag har blivit helt tokig i & Other Stories, jag kan sitta och nöta deras hemsida i timmar, det finns så sjukt mycket fint. Ah!

Måste bara visa er lite i butik just nu som jag fullkomligt älskar. Okej så snygga kostymer får jag inte nog av, ni ser ju nedan, love. Prickiga klänningar, perfekt till tunna svarta strumpbyxor den här årstiden och ännu finare i vår och sommar med bara ben och en skinnjacka. Sidenklänningen i midjan är så sjukt snygg och borde funka på mig nu med lite mage? Jag funderar på att kopiera hela outfiten. Spetstoppen måste jag spana närmre på, jag har ju säkert 10 sådana, jag använder bara spetstoppar och den där modellen som är lite längre är mina favoriter. Den svarta omlottklänningen i sammet är så klockren, fanns i flera modeller/färger så som mörkgrönt och nudefärgat. Svart eller mörkgrönt är ju perfekt för alla julfester, typ även julafton? Jag köpte just en jag ska lämna tillbaka för min var kortärmad och jag vill hellre ha lång ärm. Sjukt snygg och omlottklänningar är smickrande för ens kroppsmodell, oavsett vad. Adlinks nedan.

// Ok so Im obsessed with & Other Stories at the moment. Here’s some faves. Adlinks below.

Blazer HERE, Dress with dots HERE, Satin dress HERE, Lace top HERE, Velvet dress HERE.

Ok, så här nedan. Ni är ju många som frågar om min skinnjacka från Anine Bing ”Leather moto jacket” den är en stor favorit och denna nedan var ju snarlik och så sjukt snygg. Investering!! Klackarna med lite päls i är så sjukt söta? Vill ha! Och så byxorna nedan med blå revär och resår i midjan, sjukt snygga. Ska spana på dom i Sverige, dom vill jag flyga tillbaka i ihop med svart basic tröja annars vill jag klä upp dom med klackar. Mmm…

Heels HERE, Pants HERE, Leather jacket HERE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.