By Malina

När jag var hemma var jag hos By Malina som ligger precis där vår nya lägenhet ligger. Jag knatade dit i oväder och när jag kom dit fick jag så himla bra hjälp, dom hade gjort i ordning ett så himla piffigt rum. Älskade det! Den vinröda stolen i rummet är bara för fin och tillsammans med den gammelrosa sammetsgardinen blev den ännu finare! Inspo.

Men till annat fint – By Malinas nyheter. Jag fick med mig en magisk sammetskostym som jag spanat på tidigare, se kavajen HÄR och byxorna HÄR. Byxorna passar inte mig just nu men jag tänkte bära kavajen ihop med tights medan jag är gravid. Så fantastisk passform på kavajen, lite kortare ärmar, markerad axlar, markerad midja med hjälp av ett brett sammetsband och fin urringning.

Jag fick även med mig dessa två fina klänningarna. Den svarta i spets, alltså kan vi prata om den? Den är SÅ jag. Den tog jag faktiskt i XS för att jag vet att jag kommer bo i den efter jag kläckt ur lilleman också. Den funkade i min vanliga size, jag har inte supermycket space men vi får se om jag får ihop den på Nyårsafton. Den andra klänningen tog jag i strl S, den var rättså liten i storleken ändå och passar nog ett tag till. Så söt modell! Ni hittar den svarta i spets HÄR och den mönstrade HÄR. Just ja, tips till er som gifter er i sommar och kanske ska byta om till festen alt ha någon bjudning dagen efter bröllopet eller dagen efter, spetsklänningen görs både i lång och kort och den finns faktiskt i vit. HELT fantastisk!

Jag fick faktiskt även med mig en topp som liknar den svarta spetsklänningen, den är perfekt nu när jag vill få plats med lite extra mage. Så fin! HÄR hittar ni den.

// When I was in Sweden I got invited to By Malinas office to try on some news and I got obsessed. Check out their website HERE.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.