Ny vecka, livscoachmöte, samarbete och Barre!

Jag vaknade upp på ett glatt humör i morse, skjutsade J till träningen då jag behöver bilen och så åkte jag hem och slog mig ned framför skype. Jag hade nämligen möte med Filippa, min livscoach som jag precis börjat jobba med.

Jag tänker att jag inte kommer gå in ingående på vad vi pratar om och dela med mig av allt men jag kommer absolut dela med mig utav resan och vad jag känner att jag uppnår och lite av dom tankeställare jag får som ni kan få ta del av. Först och främst, något vi pratade om redan förra veckan. Denna frågan kändes väldigt klar för mig, något det kanske inte gör för alla. Ställ er själva frågan – Vad är min uppgift här på jorden? Vem är jag och varför är jag här?

Jag svarade direkt att jag tror att jag är här för att hjälpa och inspirera. Jag började blogga 2008 av rent genuint intresse att inspirera andra unga tjejer till att våga följa sina drömmar, jag ville att fler skulle göra den resa jag gjorde. Sedan dess har det fortsatt, har det inte varit via kläder så har det varit via mina tankar. Jag vill så gärna få fler människor att se livet mer från den ljusa sidan och peppar gärna mina vänner och min omgivning. Jag tror helt klart att det är min uppgift på jorden och jag kommer att ta vara på det. Jag tror att det finns mycket mer jag skulle kunna göra, jag vill tex utbilda mig inom området och kunna coacha unga tjejer framöver till att våga vara sitt sanna jag, våga vara ärliga mot sig själva, snälla mot sig själva och leva ett mer balanserat och ångestfritt liv.

Filippa sa idag att jag har många fler av dom pusselbitar jag försöker hitta mycket närmre mig än jag tror och hon sa idag att hon tror att jag måste varit en gammal medicinkvinna i mitt gamla liv. Det ska bli så häftigt att göra den här resan. Men, ställ er den frågan! Dela gärna med er <3 Jag känner ofta och det delade jag med Filippa att bilden av mig på min instagram tex, i mina sociala medier inte alltid stämmer överens med mig och min energi. Jag ska försöka jobba på det, försöka hitta ett sätt att nå ut den på.

Hur som helst, nu ska jag jobba med ett samarbete jag har och sedan ska jag skicka det till kund. Efter det ska jag på Barre och sedan ska jag iväg på lite ärenden, jag tänkte fixa mina naglar och köpa lite smått att hänga i J’s julstrumpa. Han har fullt upp hela veckan och undrade om jag kunde fylla min egen strumpa också haha? Hmm, vad ska vi nu komma på här!! Nej då, jag ska försöka hitta på något bra, något litet bara i våra strumpor så dom inte hänger tomma.

Ha en grym måndag kära läsare! Tack för att ni tittar in här varje dag och sprider så fin energi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.