Min årsresumé Januari – April 2017

Ja vad ska vi säga om 2017. Det är ju helt klart mitt mest minnesrika och bästa år någonsin. Herregud. Vi tar en titt på det! Den första halvan var ganska lugn, mycket förberedelser, familjebesök, mycket träning, matcher och mys. Mars och April provade vi mycket nya restauranger och maxade NY, vi visste ju att vi kanske inte skulle bo här någonsin igen efter April. Jag hade mycket vänner på besök, jag hade min amerikanska möhippa och så hade vi babyshower för en nära vän som nu har barn, det får mig att inse att det är så konstigt det där, det var lilla Milly som låg i min kompis mage. Vem är du lille F i min mage? Så himla sjukt. Han är verkligen snart här och om det är någongång jag inser det så är det när jag tittar på dessa fyra månader från 2017, samma månader vi befinner oss i nu. Januari – April, det är den tiden som är kvar tills vår bebis kommer. Helt galet! Det går ju så himla fort. Från och med om 3 månader, från och med Mars måste vi vara beredda. Han kan ju komma när som helst då. Gud, så spännande. Den här årsresumén fick mig att förstå att vi behöver inhandla lite saker inför ankomst haha.

Okej, nu kör vi! <3

Januari:

Förra året vid den här tiden hade pappa precis åkt hem, det hade precis som nu varit juletid med massa gott att äta och jag var snabbt igång med Barren igen, här iförd min egen design. Jag var peppad på att träna hårt och kände att jag ville dra i en extra växel inför en rolig vår och sedan en bröllop med vänners bröllop, vårt bröllop, resor och sådant. Vi hade redan här börjat längta efter barn och var så himla ivriga men hade bestämt sedan innan att efter bröllopet, då försöker vi bli gravida så jag tänkte att en stark kropp kunde vara bra i alla lägen och jag körde mina 4 pass Barre i veckan! Älskade det.

Efter att pappa hade varit här så kom J’s föräldrar på besök. Jag var också en hel del med mina Devils-tjejer och vi hade vinkvällar så fort killarna hade bortamatch. Jag började kika på roliga accessoarer till vårt bröllop, jag shoppade hem morgonrockar till mig och mina tärnor och längtade så efter att vi skulle gifta oss, det kändes så långt bort just då, Januari enda fram till Juli men oj så fort det gick. Herregud! Vi hade mycket myskvällar hos Ida och Johan under den här tiden och kom dom ännu närmre <3

Vi började kolla på lägenhet och var ganska sugna på att börja gå på visningar när vi kom hem till Sverige så vi spenderade många timmar på hemnet. Jag var hundvakt åt Denver och i slutet på månaden åkte jag hem till Sverige för en intensiv vecka, jag skulle ha en utförsäljning av mina kläder ihop med Nakd och jag fick träffa er <3

Februari:

Jag kom tillbaka till Usa, kom knappt in i landet – kan tala om att det är lite lättare med mitt visum nu nr vi är gifta. Pjuh. Trump satt ju även som president här så det kanske inte gjorde det lättare.

Jag slingade håret, jag kunde inte hålla mig tills jag kom hem fastän jag ville att min frisör Therese skulle göra det. Jag var på Fashion Week i NY och jumpsuiten nere till höger är den jag bar på efterfesten på vårt bröllop, det var då jag fann den! Mina favoritbyxor från Alice och Olivia högst upp till höger skickade jag som ett sample till Kina och är nu borta… Ugh. Det började bli varmt i NY och vi trodde våren var där för att stanna.

Det bjöds på 19 grader och sol och vi var överlyckliga! Vi umgicks ännu mer med Ida och Johan och här provade vi Vandal, en av våra favorit restauranger i NY som vi faktiskt var och åt på här om dagen, lite kul. Det var här i Februari vi hittade den. J hade lite kompisar på besök, jag hade kompisar med mig på varje match vilket var kul. Jag umgicks en hel del med vänner inne i NY och satte igång med min invisalign-behandling som jag skulle vara klar med precis innan bröllopet om jag skötte skenorna rätt.

Inbjudan var ute och folk började att osa <3

Mars:

Det blev kallt igen, ett riktigt bakslag. Vi som trodde våren hade kommit till NY! Vi köpte ringar till vår stora dag, jag köpte mitt wedding band och valde att ha en tunn matchande ring som är gjord för att höra till min förlovningsring, då tänkte jag ha mitt ”wedding band” under min förlovningsring men det slutade med motsatsen, nu har jag den över. J var skadad och vi hade mycket tid tillsammans, vi provade massor med restauranger. Här var vi på vår favorit Bin 14 i Hoboken, vi blev vän med en svensk bartender och just på bilden nedan bjöd han oss på vinprovning. Så gullig! Jag var på mycket event kring den här tiden och jobbade som en galning.

J fyllde 26 och av en slump lärde vi känna en italiensk man som bodde nära oss i Hoboken, samma dag som jag skulle göra en middagsreservation till J’s födelsedag berättade han om sin favoritrestaurang som är en liten italiensk pärla i Soho så jag bokade oss där. Den här italienska mannen berättade att maten var bättre än i Italien och vi blev verkligen förälskade i den här lilla restaurangen som är ett hål i väggen. Fun fact! Vi firade Nyår där nu och tog med massa vänner och familj. Så litet, mysigt och genuint. Så roligt hur det blir till, hur sammanträffanden som detta kan göra att vi nu firade Nyår just där.

Jag anställde en fotograf i Mars efter att ha haft strul med min webshop i en eller två månader, trots att jag sålde bättre än jag någonsin har gjort och såg kvinnor över hela världen bära mina kläder så funkade inte samarbetet jag hade med den webshop mina kläder låg på så jag bestämde mig för att inte ge upp utan att satsa helhjärtat på mitt egna varumärke så jag och fotografen jag anställde fotade som bara den och fick till ett grymt samarbete. Jag såg verkligen hur min strategi för mitt egna varumärke funkade. Jag tänkte lite att ”Nu när det kört ihop sig ordentligt här finns det bara en sak att göra och det är att göra det jag kan påverka och det var just då att lägga all krut på mina egna sociala media kanaler för att oavsett var jag ska sälja min design i framtiden kommer jag vara beroende av mina följare” Sagt och gjort. Bästa beslutet jag tog förra året businessrelaterat. Jag plåtade för Suits and Supplys nylanserade dammärke Suistudio, jag hade min sista fitting hos Kleinfeld där jag köpte min brudklänning och i slutet av Mars blev det äntligen varmt i NY igen och jag åkte färjan mellan Manhattan och Hoboken säkert en gång om dagen. Busy days!

April:

Jag tycker att April och September är dom bästa månaderna i NY. Älskar NY i April, staden börjar blomma, uteserveringarna öppnar, rooftopen öppnar och det ligger något magiskt i luften. Jag blir kär i NY på våren! Min kompis Caroline kom från Sverige och Sofia och Johanna från LA, dom flög alla in för att semestra lite men också för min amerikanska möhippa tjejerna i laget anordnade. Jag började filma Playamakers i smyg och dom flög till oss alla tjejer och gjorde vår synk till programmet, så roligt och läskigt. En intensiv tid! Jag gick på min sista match i Prudential och såg J spela i Devilströja. Nu förra fredagen såg jag honom spela i Prudential men denna gången i en Buffalo tröja och gjorde mål på sin gamla målvakt. Lustigt! Allt kände så vemodigt under den här tiden eftersom vi inte visste om vi skulle komma tillbaka..

Det var här i början på April terrorattentatet i Stockholm hände och det var verkligen ett par timmar som stod helt still.

Våren kom på riktigt och vi hade lagfester och J’s säsong slutade. Jag jobbade som en galning veckorna innan vi skulle flytta hem och såg i sociala medier hur ännu fler tjejer bar min design och kände att oavsett strul med mitt samarbete så kan jag bara inte ge upp detta, jag vet ju verkligen hur kvinnor runt om i världen uppskattar mina kläder och jag blev så glad när jag såg inspirerande tjejer som Janni och Emitaz (se bilden nedan till höger högst upp) inspirera i min design. Jag fortsatte filma till Playmakers, jobbade med mitt egna varumärke, packade ihop lägenheten och försökte suga in staden allt jag kunde inför hemfärd. Jag hämtade också ut min brudklänning som skulle flygas med till Sverige. Det kändes SÅ stort och många på flygplatsen grattade mig när dom förstod vad som låg i.

En vecka innan avfärd fick vi besök av vänner från Sverige på besök och då ville vi ha allt klart så att vi verkligen kunde njuta av veckan med dom vår sista vecka i NY. Här kände vi att det kanske var vår sista vecka vi bodde här… det var fint och sorgligt. Våra vänner förlovade sig under den här veckan och vi hade världens bästa sista vecka.

Färdigpackade och redo för Sverige och allt det skulle ha att erbjuda. Här började det kännas väldigt nära bröllopet, så fort vi landade på svensk mark visste jag att allt skulle kännas så himla mycket mer verkligt. Vi sög in det sista av NY, satte oss på planet till Stockholm ovetandes ifall vi skulle tillbaka efter sommaren igen eller var vi skulle. Så fort vi landade gjorde jag ett snabbt jobb med Lyko, påbörjade mina ansiktsbehandlingar hos Nordiska Kliniken (hade bestämt mig för att från April skulle jag lägga i en växel med träning, ansiktsbehandlingar och mycket vatten och näringsrik mat) och sedan åkte vi till Spanien en vecka, vi hade planerat att bara slappa ordentligt innan vi skulle ta itu med allt i Sverige, det är ju alltid en omställning att flytta från eller till ett land, man packar upp / ner, hittar tillbaka till sina rutiner, träffar alla och bor in sig.

Fortsättning följer…

4 reaktioner på “Min årsresumé Januari – April 2017”

  • Louise skriver:

    Men vilket härligt och roligt inlägg! Och jag är så glad att du fortsätter designa och köra din grej, jag har säkert 5-6 plagg från din kollektion och älskar allt. Längtar till din nästa kollektion kommer, har signat upp mig för nyhetsbrevet så jag gissar att det kommer en uppdate där när något nytt är på g. Men vore kul att veta liite närmre när det är dags? Kommer sitta redo! Vet redan nu att den gröna jackan är något jag kommer lägga vantarna på 🙂

    Älskar att följa dig! Kram

  • Chloe Nelson skriver:

    Fina bilder Sanne och tycker du är så duktig och glädjespridare.
    På tal om det är jag så lycklig idag. Har fått svar från min förhoppningsvis blivande skola i New york och när jag loggade in på min blogg imorse låg jag som nr 21 på topplistan.
    Blev än så länge en väldigt bra dag idag. Önskar också att du får det.
    Kram på dig<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.