Min Årsresume Maj – Augusti 2017

I Maj började jag må rättså bra igen. Jag tyckte generellt att Januari – April var ganska jobbiga månader psykiskt pga den stora förändringen att flytta hem till Sverige och inte veta var vi skulle hamna eftersom vi trivdes så bra. I April mådde jag rätt kasst och kände mig förvirrad när jag kom till Sverige. Att flytta från ett land till annat utan att veta var man ska härnäst och att säga hejdå till ett liv är rätt tufft, för mig som är en riktig känslomänniska så behövde jag April för att landa. Jag minns hur jag ringde Simone och sa att jag kände mig helt lost, en flytt kan vara rätt svår ibland ändå. Jag älskade vårt liv vi hade byggt upp i New Jersey / Hoboken så att lämna allting och alla vänner där utan att veta om vi skulle komma tillbaka var tufft psykiskt.

Men, jag var peppad på att komma hem, det var inte det. Och efter en tid i Sverige hade vi packat upp lägenheten, träffat vänner och familj och jag hade kommit tillbaka i mina rutiner i Sverige och kände mig lite mer i balans igen.

Nu ska vi gå igenom dom mest fantastiska månaderna i hela mitt 28-åriga liv. Let’s do it!

Maj:

Vi åkte till Spanien som planerat till mina föräldrars lägenhet och bara tog det superlugnt, tränade, åt gott, sög in solen och myste. Precis vad vi behövde efter att flytta från en lägenhet i Usa och flytta in hemma i Sverige. Vi lade strax senare ut J’s lägenhet på Lilla Essingen, J satt på hemnet 24/7 och efter att vi sålt hans lägenhet på Essingen började vi bli rätt taggade på att hitta något nytt. Vi var också på menyprovning på Sundbyholms Slott där vi skulle gifta oss och bestämde bröllopsmeny!

Det blev fint väder i Sverige och vi hängde en del i Mälarbaden hos mina föräldrar, jag började grunda mitt bröllopshår och jag var och planerade min brudbukett hos Brudblomman som bor nära mina föräldrar. Härliga dagar!

Var på massor med event, Maj månad är verkligen en eventmånad i Sverige. December likaså..

Vi budade på lägenheter och var pirriga, just denna nedan fick vi inte!! Playmakers hade premiär och det var helt klart läskigt. Men, vilken respons hörre ni! TACK för all er fina feedback <3

Juni:

In i början på Juni fortsatte det med en hel del events, jag minglade på och inser nu att det kanske inte blir lika mycket events i vår med lillen när vi landar i Sverige. Jag jobbade på, fotade samarbeten och köttade inför sommaren. Tycker det brukar vara kul att träffa lite folk i min egen bransch när jag är hemma eftersom jag 8 månader om året inte kan delta på något i Sverige i princip.

Åkte i smyg på inspelning av Fångarna på fortet! Det var en upplevelse och jag hade gjort det igen. Vi bokade vår honeymoon till Italien, jag var och testade min brudsminkning hos Nathalie Berzelius och gick flitigt på mina ansiktsbehandlingar hos Nordiska Kliniken inför den stora dagen. Tips att gå till Alexandra!

Vi var på både min äldsta kusins examensfest och helgen efter min yngsta kusins student. Perfekta sättet att träffa släkten på, alla samlade. Jag fick ett meddelande om att jag inte skulle vara så avslappnad av mina bridesmaids, min möhippa låg och lurade och jag var kontant nojjig. Helt paranoid! J blev kidnappad av sina marskalker och åkte på svensexa i Prag och jag och lite vänner åkte till mina föräldrar och firade midsommar. Jag hann också mysa lite med kidsen på J’s sida.

Hängde en hel del på Essingen och tyckte det kändes lite vemodigt att vi sålt lägenheten men strax efter lyckades vi vinna budet på vår drömlägenhet och så vips så var vi ägare. Så stort!! Jag började under den här tiden se stora resultat med min invisalignbehandling, se mer HÄR. I slutet på månaden satte jag i mitt hairtalk inför bröllopet.

Juli:

Kärlekens månad och en enda stor bubbla! Vi var på nära vänners bröllop den 1a Juli, samma kväll (under middagen) så fick J ett samtal och han tackade ja till ett ettårskontrakt för Buffalo Sabres. Ok, vi skulle til Buffalo, inte mycket mer med det, visste knappt var det låg men visste i alla fall nu var vi skulle bo.

Brodinarnas bröllop var helt fantastiskt! <3 Jag planerade för fullt inför vårt bröllop och kunde inte längta mer efter att jag varit på deras. Jag hade det som sådan milstolpe ”1a Juli gifter sig Brodinarna och 15e gifter vi oss” så när dom var gifta kändes det så supernära vårt, vilket det var. Helgen efter var sista helgen jag kunde ha min möhippa men jag hade tankarna på annat, jag och Elina från Playmakers skulle sitta i Nyhetsmorgon och prata om just det och under direktsändning kidnappade mina tjejer mig och där var det dags, möhippan was on och det var bland det roligaste i mitt liv!!

En vecka innan bröllopet, jag bockade av lite jobb, ett sista träningspass, var hos tandläkaren och så åkte jag till Eskilstuna med mina tärnor och fixade allt det sista inför bröllopshelgen. Vi hade supertur med vädret så vi solade och njöt av sommaren dagarna innan.

Och så var det dags. Helgen vi alla väntat på, vår bröllopshelg. Fredagen bjöd på pangväder och grillning, folk var glada och det var den perfekta uppladdningen inför den stora dagen, jag och J hann prata med alla, gästerna hann socialisera sig och lära känna varandra lite och peppen inför lördagen var enorm. På lördagen den 15e Juli sa vi JA till varandra och det finns inga ord som beskriver den dagen och känslan. Blir så känslosam när jag tänker på det! <3 TACK än en gång alla som var där och gjorde vår dag till den dagen det blev. Ni kan läsa mer om bröllopet under kategorin ”Wedding” På söndagen bjöd vi alla på brunch sedan stack jag och J till Arlanda och strax efter var vi på Honeymoon i 10 dagar i Italien där vi bilade runt och hade time of our lives. Här blev även en viss liten krabat till…. Men det visste vi inte om.

Jag hade velat rekommendera alla par att åka och bila i Italien, det var så smidigt att bila där. Vår rutt; Landade i Neapel, bilade till Sorrento, Positano, besökte Capri, bilade till Rom, bilade till en vingård i Toscana, bilade till Cinque Terre och flög hem från Florens. Helt klockrent! Så genuint, lugnt och romantiskt och jag kunde inte drömma om en härligare honeymoon!

Kom hem och såg på mina bröllopsskor att vi hade haft en bra fest. Vi hängde en hel del hos mina föräldrar och bara landade i det hela.

Augusti:

Vi var fortfarande i en bröllopsbubbla, helt otroligt svårt att ta in senaste veckorna…. Vi var verkligen extremt taggade på att komma hem och få prata med folk som varit på bröllopet, vi ville bara prata av oss. Hela vår honeymoon så pratade vi ju om bröllopet, vi kunde inte släppa det.

På bilden till vänster har jag precis fått veta att vi var gravida. Här var det ett tisslande och tasslande och jag försökte leva på som vanligt, jag mådde extremt dåligt psykiskt över hur det skulle gå. Första 12 veckorna var för mig ren pina och jag kunde inte ta ut något i förskott, vågade knappt vara glad även fast jag någonstans inne ville skrika rätt ut av glädje! Jag fyllde 28 och firade i vanlig ordning på farmor och farfars brygga. Jag åkte till Oslo med Bikbok där det bjöds på drinkar, sushi, ja you name it, jag kämpade på med mina lögner allt för att ingen skulle misstänka att jag var gravid… Jag plåtade en grej i underkläder i vecka 8 och lekte som om det regnade haha. Jag signade ett kontrakt för mitt klädmärke och trots att jag låtsades som ingenting utåt så var det enda jag tänkte på vad som hände i min kropp.

Vi lyckades signa en lägenhet i Buffalo, jag var med i Expressen tv där jag fick frågan om barn varav jag står där gravid och pratar bort det. Jag var på några visningar på Fashion Week och gick en visning för Antonio Axu.

Sista veckan i Augusti flyttade vi in i vår nya lägenhet. Dålig tajming, det är inte så bra att bära när man är gravid i första trimestern och här är den tiden då vi brukar ha en massa avskedsmiddagar och jag brukar träffa vänner över en AW och säga hejdå eftersom att vi oftast åker mellan 1-7 September till Usa igen. Denna gången skulle vi åka 1a September så vi hann bo i lägenheten i en vecka. Vi packade upp, jag vilade mellan varven när jag kände mig trött och vi gick och höll på en hemlighet som vi snart förhoppningsvis kunde dela med nära och kära. Här har hade vi talat om det för våra familjer + nära vänner. Sista veckan i Augusti var intensiv, allt ska avslutas med jobb, säga hejdå, packa upp / packa ihop och få ordning på allt inför avfärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.