GRAVIDSTATUS VECKA 26 (hej zoombie!)

Min gravidstatus vecka 26 (25+6) Nu har lite mer än 65 % passerat. 

Mående: Eftersom att vecka 25 var min absolut bästa och mest energifyllda vecka av hela min graviditet så fick jag såklart igen för det denna veckan. Men det passade bra, jag har haft en lugn vecka. Herre herregud så trött jag varit haha, jag började det nya året, 2018, i mitt egna tempo. Som tur var kändes det som att många andra jobbade halvdagar också för att inkorgen på mailen var lugn och jag kunde verkligen varva ner efter jul och nyår med gäster och massa roligheter i NYC. NY verkar ha sugit musten av fler här borta, har hört från fler fruar och även J att dom varit supertrötta sedan dagarna där men dom var verkligen intensiva. Vilket var sjukt kul! Men, en trött vecka och jag har verkligen lyssnat på kroppen till max så vecka 26 var en härlig vecka!

Cravings: Inga speciella fortfarande! En kompis till mig kom hem med supergoda nyttiga raw balls, recept HÄR och dom har jag moffat i mig säkert 15 stycken själv. Gud vad goda dom är!

Vikt och kropp: 6 kg+!

Hormoner: 
Jag har faktiskt varit lite hormonell den här veckan, jag kände mig lite tråkig här om dagen när jag var så trött när jag var på lunch med två tjejer från laget. Jag ringde J efteråt och talade om det och han sa att det var något jag kunde släppa för att man FÅR vara trött. Gud ni ser, jag är så beroende av min energi och blir typ orolig när jag inte känner mig som mig själv. Men, dom förstår ju såklart. Jag tror att jag kanske blev lite deppig efter att jag sa hejdå till familjen i NY, jag gillar inte avsked och när roliga saker tar slut så jag behövde nog bara få vara lite trött och hormonell denna veckan! I fredags kväll skrev jag ett sms till J där vi pratade om hur mycket vi längtar till lillens ankomst och då började jag plötsligt gråta för att längtan blev så stark. Haha, sedan började jag skratta och berättade det för en kompis i telefon. Så ja, lite hormonell har jag nog varit.

Övrigt: I övrigt har jag haft 5 dagar för mig själv, J har varit på roadtrip, det vet ni som läser bloggen så att jag har verkligen tagit vara på tiden och pysslat om mig själv. Snoozat, ätit massa gott, legat på soffan en hel del, gått på massa skönhetsbehandlingar och bara myst på. Jag har verkligen för en gångs skull tagit hand om mig själv! I lördags var jag ute på en shoppingtur själv, jag vill inte shoppa något dyrt när jag är gravid direkt, isåfall sådant jag verkligen vill ha som funkar efter han har kommit också, tex skor men jag shoppade lite reafynd och tyckte det var mysigt att ta det i min egen takt och prova en massa olika kläder för att se hur lilla kulan såg ut i allt. Det blir ju lite annat haha! Men extremt mysigt. Sa till lilla magen att vi tar en shoppingrunda när lillis är ute! <3

Vecka 26 har magen verkligen putat ut och den är hård som sten. Helt sjukt haha!

Här har vi kulan i kläder, den syns faktiskt nu, enda gången jag kan gömma den är i stora tröjor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.