GRAVIDSTATUS VECKA 27 (i L.A på semester)

Min gravidstatus vecka 27 (27+1) Nu har lite mer än 68.2 % passerat. Idag är det tisdag, jag postar i vanliga fall detta inlägget på söndagar så jag är lite sen.

Jag och J har i alla fall i vecka 27 verkligen njutit av vår sista resa bara vi två utan bebis <3 Flygningarna har gått superbra, jag har inte känt någon skillnad alls från att inte vara gravid. Något som rör sig i magen bara..

Mående: Det är som att jag kör varannan vecka just nu, vecka 25 supermycket energi, vecka 26 dyngtrött och vecka 27 har varit bra igen. Jag har varit på resa i LA och mått bra, jag är absolut lite tröttare än vanligt skulle jag säga, särskilt på kvällarna, eller så var det jetlag? Vi är ju 3 timmar fram i Buffalo. Men en väldigt bra gravidvecka och magen växer för varje dag som går! J tycker att vecka 27 är veckan som magen ”poppat” så att andra verkligen ser att jag är gravid. Några stycken i LA har faktiskt frågat och nämnt det, J säger att det är så tydligt nu då magen inte hade passat ihop med resten av kroppen ifall jag bara hade ätit lite mycket runt jul haha. SJUKT mysigt, halva grejen med att vara gravid är ju magen tycker jag och det är fantastiskt mysigt när andra blivande mammor ser det och man tar en stund och pratar om vad som komma skall <3

Cravings: Sushi, detta är första veckan jag hade velat vräka i mig sushi. Det får bli i April det! Vi var på Izakaya i LA igår kväll och jag suktade verkligen efter J’s spicy tuna rullar. Annars har jag varit sugen på nyttig mat i värmen, acai bowls, goda sallader och juicer.

Vikt och kropp: 6 kg + (tror jag) ska väga i mig i morgon, har inte haft en våg denna veckan. Nu syns i alla fall magen som sagt ordentligt och växer varje minut känns det som. Det är dock rätt stor skillnad beroende på var han ligger, på kvällarna verkar han vilja ligga raklång över magen och då är den extra stor. I morse när jag vaknade gömde han sig lite. En sak jag tänkt på denna veckan är att jag är konstant kissnödig, dock inte på nätterna ännu – tackar för det så länge det håller i sig.

Hormoner: 
Helt stabila haha! Känt mig lugn och harmonisk och jag trivs ju verkligen i värmen. Kände mig väldigt tacksam när vi rullade in i Buffalo nu för typ 30 minuter sedan, inser att vi nu har bockat av vår sista resa innan bebis kommer och att dom sakerna vi verkligen sett fram emot är gjorda så som NY över Nyår, LA nu på breaket, nu ska vi mest ”boa” tills bebis kommer. Dessa 89 dagar kommer bli rätt lugna, vi får lite gäster, vi ska få hem vagn, köpa sånt vi måste, börja planera hemresa och ladda inför förlossning typ. Inte för att det är SÅ nära men Februari känns som den sista månaden att ladda ordenligt, i Mars lär man ju vara redo!

Har börjat gilla att bära tight denna veckan, J gillar det, han tycker jag stolt ska visa upp bulan. Denna tröjan kommer från Lululemon.

Jag hakade på J och Adam på en hike i Runyon Canyon, jag hängde faktiskt med i tempot och känner att det är lika bra att träna på så länge jag orkar, att föda barn är ju som att springa ett maraton så att hålla igång och känna sig stark kan ju inte försämra! =) Är helt säker på att lillen sov hela hiken, jag vaggade  honom nog riktigt ordentligt för han latjade ordentligt hela kvällen sen.

3 reaktioner på “GRAVIDSTATUS VECKA 27 (i L.A på semester)”

  • Linn skriver:

    Hej!

    Jag har själv nyligen blivit mamma, vår lilla är fem veckor idag. Jag åt sushi genom hela graviditeten. Frågade både barnmorskan och kollade upp överallt online och sålänge den är fräsch dvs nygjord alltså inte buffé eller liknande så ska det gå bra enligt vad jag hört 🙂

  • Malin skriver:

    Instämmer på föregående kommentar! Och vill du inte chansa så brukar det finnas ”mamma”sushi som är utan den råa fisken ☺ det kör jag på när suget blir för stort!

  • IdaK skriver:

    Du är så fin o vacker!! O så fin mage <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.