BABY BOY, WE CAN’T WAIT TO MEET YOU

Ibland måste jag bara gå in i lillens garderob och klämma lite på hans små kläder. Vi har fått så himla mycket fint av familj och vänner så han är redan bortskämd fastän han fortfarande ligger i magen. Vi har fått så otroligt fina grejer, det finns så mycket fint nu för tiden. Jag kan inte visa allt nu, ni får se det på honom sen. Vi längtar såå efter den lille nu!! Jag vaknade 04.00 i morse av att det var full rulle, han slog volter eller vad han gjorde i magen, allt vred sig i alla fall, det kändes som han vände på sig. Så konstig känsla men så mysigt, jag låg där och njöt av att han höll mig vaken. Lille grabben!

Jag och J har faktiskt knappt köpt något alls ännu.. <3 Vi har en del grejer i Sverige som jag lämnade kvar efter min baby shower men vi har en hel del här så att han har lite att ha på sig när han tittar fram innan vi åker hemåt. Här kommer ett litet urplock ur hans garderob. Ni kanske är fler som väntar pojkar som tycker det är kul med lite inspo. Jag tycker Lindex, HM, Zara, allt kedjor har jättefint utbud. Fyra andra sidor jag fått upp ögonen för är Newbie, Monicaandandy, Childhoodsclothing och Livly. 

 

 

 

 

 

3 reaktioner på “BABY BOY, WE CAN’T WAIT TO MEET YOU”

  • Ida skriver:

    Grattis till bebis!
    Ett tips är att köpa omlottbodys som ni kan ha när lillkillen är riktigt liten.
    Som ny förälder kan man ( det tyckte jag ) tycka att det är lite läskigt att dra på toppar över huvudet när de är så slappa i nacken ☺️
    Med omlottbodyn slipper man ju dra över huvudet.
    Vi tyckte det var skönt i början vart fall ?

  • Sofia skriver:

    Åh alltså jag är likadan, klämmer och känner på bebisens kläder, så mysigt❤
    Jag gillar verkligen newbies och hm’s bebiskläder?
    Tack för en superbra blogg och instagram, så kul att följa dig❤
    Kram

  • Åh! Var har du köpt adidas-settet, letar efter ett likandat fast i svart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.