MENU
15:20 | January 30, 2018

SanneAlexandra 3.0 more about my new brand here

Uncategorized

Här kommer en vlogg där jag rakt upp och ner helt ofiltrerat bara berättar lite om mitt nya klädmärke för er. Jag babblar på i vanlig ordning, har uppenbarligen inga problem med att sitta och snicksnacka lite med mig själv. Kommentera gärna om ni har några tankar eller feedback!

Hoppas ni gillar det <3 Xo!

2 Responses to “SanneAlexandra 3.0 more about my new brand here”

 1. Beatrice on

  Hej Sanne!

  Jag verkligen ÄLSKAR din klänning du bar under er bröllopshelg, under fredagen.
  Jag ska nu i sommar på ett bröllop och är ute efter just en sån klänning. Har tittat på hemsidan du länkat när du skrev ett inlägg om klänningen men hittar tyvärr ingen liknande.. Vill fortfarande ha det klassiska.
  Kan du inte tipsa om fler klänningar/sidor till sommarens bröllop,fester osv?

  Tack för en super bra blogg och webbshop!
  /Beatrice

  Reply
 2. Ida on

  Du känns verkligen så himla genuin när du pratar om dina kläder – och med rätta, jackan ser fantastisk ut🙌🏼 En liten fråga, vilken storlek har du på jackan?🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)