MENU
16:25 | February 6, 2018

3d ultrasound, what an experience!

BABY 2018

Igår fick vi se vår lille skrutt. Oj, om vi längtade innan så kan jag tala om att längtan nu är enorm. Vi låg och tittade på den filmen vi fick på honom innan vi somnade och när vi vaknade låg vi båda med våra telefoner och tittade på den lille gubben <3 Han är då en liten Mini-Jacob, visst är han?

Det var så mysigt, vi har inte sett honom sedan vecka 20 och nu är vi i vecka 31 så det var stor skillnad. Han var verkligen en riktig liten bebis nu och hade tjockat på sig så gulligt, så söta små kinder. Vill bara snabbspola tiden nu!! Oavsett om jag vet att allt hittills sett helt normalt ut så var jag nog lite nervös inombords igår för jag blev supertrött efter ultraljudet, jag tror jag gått och längtat och tänkt på det ett tag <3

Han är så pass stor nu så att han tar upp hela magen, hon sa att jag kände hans rörelser ovanligt mycket, jag sa åt henne “oj, nu rör han sig” och precis då på skärmen så flyttade han sig. Jen, som gjorde ultraljudet (som också hjälpte oss få veta kön i vek 14) sa att han var ett väldigt aktivt barn. Annars låg han där i och gäspade, sparkade, slickade sig runt munnen, sög på tummen och log!!! Vi smälte så mycket när han log. Lilla gullisen. Helt otroligt att man kan se såhär mycket, jag är helt fascinerad. Han är nu ca 41 cm lång och väger 1,7 kg. Alla organ är nu i princip helt utvecklade, lungorna är det organ som utvecklas sist. Nu ska han i princip bara tjocka på sig och växa lite på längden.

Nu får vi se hur lik sig han är när han kommer ut, det spelar inte så stor roll. Vi längtar i alla fall ihjäl oss efter vår lilla bebis. Han har lagt sig i “rätt position” sa min barnmorska, med huvudet neråt, han har inte fixerat sig utan lagt sig med huvudet neråt som han rör runt på och barnmorskan trodde att han inte skulle vända på sig nu utan ligga så tills han fixerar sig. Hoppas!

Han är beräknad 16 April, när tror ni han vill titta ut? Den som gissar rätt ska jag skicka ett plagg från SanneAlexandraShop till haha! <3

// Yesterday we did that 3d ultra sound and if we were excited before you can’t even imagine how we excited we are now, we just can’t wait!!! He was so much bigger now than when we saw her at 20 weeks, he was a lot chubbier now and I just wanna pinch his cheeks. I think he looks just like his daddy. Don’t you think? We just want to fast forward time now. Wonder how much he will look like this when he’s out, doesn’t really matter, just want it to be April already. When do you think he will come? Im due April 16? Ill give you a gift from SanneAlexandraShop if you’re right! <3

55 Responses to “3d ultrasound, what an experience!”

 1. Sara on

  Så söt! Gjorde 3d ultraljud på dottern och hon såg verkligen ut som på bilden. Supersöt 😍 I efterhand när vi jämförde så såg vi exakt samma bebis. 😍😄 Så de stämde på oss. Jag tror han kommer ut den 18 april. 😊 Jag själv en beräknad 5 juni. Längtar så ❤

  Reply
 2. Arta on

  Åh! Det största och bästa i livet är att få barn. Förstår att ni längtar. Ni kommer att bli fantastiska föräldrar<3. Jag tror han kommer den 21/4. Kram

  Reply
 3. Katarina on

  Så söt!! Så sjukt att det går att se honom så pass tydligt, riktigt häftigt! Jag gissar på att han tittar ut den 12/4 🙂

  Reply
 4. Johanna Thåström on

  Jag gissar på den 12e April ❤️ Vilken upplevelse att få se bebis på 3D-ultraljud 😍 det gjorde aldrig vi, men vi var på TUL varannan vecka från v30, så fick så vår lilla tjej ganska ofta ändå 🙈 hoppas du mår bra Sanne och att ni boar där hemma nu, det är så mysigt! ❤️

  Reply
 5. Caroline on

  Helt fantastiskt! Och så kul att vi får följa med på er resa <3 Jag tror minsann att lille F kommer att titta ut den 20:e april 🙂

  Reply
 6. Johanna on

  Åhh så härligt för er! Är konstigt nog själv spänd och längtar för er skull, haha! 😉
  Jag tror han kommer vilja stanna kvar lite längre den lilla krabaten 😉 den 25 April gissar jag på!

  Reply
 7. Fanny on

  Åååh så roligt med ultraljud <3 Jag och min man har försökt i 3 år att skaffa barn, men än har vi tyvärr inte lyckats. Längtar till den dag då det blir vår tur att få gå på ultraljud. Måste va en extremt häftig känsla 🙂 Jag gissar på att lillen kommer den 16e April!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)