Friday mode is on

Då var det fredag! Gravid vecka 31 och en vecka som är fylld med roligheter och gäster. I onsdags åkte våra vänner hem till NY och några timmar efter landade J’s äldsta bror som nu är hos oss. För tillfället är dom i Boston, det är den årliga ”Fathers trip” och J tog med sin bror i år så dom är där nu, matchen mot Boston spelas i morgon så jag har FF. Men inte längre än till i morgon, då kommer familjevänner hem till oss som landar i Toronto idag. Så mysigt och roligt!

Så, idag ska jag bara ladda batterierna. Jag ska på lunch med två fruar från laget om någon timme och sedan tänkte jag åka hem och bara ta det lugnt med mig själv, titta på tv, jobba av lite grejer inför min ny-lansering (whop whop, nästa vecka smäller det!!) och så tänkte fixa lite här hemma.

I morgon bitti klockan 08.00 har jag en frisörtid på Kanadasidan, haha, jag fick en rekommendation och vad gör man inte för att få frissan fixad när man inte har sin frisör Therese Frieberg i närheten?! Jag ska också vara med i några träningsvideos i morgon. Barre Centric där jag tränar har frågat om jag vill vara med i deras videos för hur man tränar gravid och självklart tackade jag ja till det. Annars kommer helgen bestå av gäster, middagar, matcher <3 Härligt med besök!

Nu ska jag piffa till mig lite och sticka till Williamsville. Hoppas ni får en grym helg!

Blazer HÄR. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.