32 week bump and thoughts about the baby

Här har vi en liten 32 veckors bump. Vad han grejar här i, jag undrar verkligen om han kommer vända sig nu, jag känner fortfarande att han ligger med huvudet neråt. Vi får se! Vissa säger att man kan försöka se hur dom är vakna just nu för att det ofta kan stämma överens med deras rutiner när dom kommer ut, jag upplever aldrig att han sover dock.. är det bad news? haha. Han är som mest aktiv mellan 21-00 typ i alla fall och minst aktiv på morgonen.

Jag låg just och tänkte på att bebisarna i magen kan under dom här veckorna memorera musik, jag har kommit på att eftersom på alla NHL-matcher här i Buffalo sjunger dom både Kanadensiska och Amerikanska nationalsången, dom lär han ju känna igen för tillfället. Dom har han hört sedan September flera dagar i veckan.. Komiskt. Hur sjukt vore det inte om han skulle bli lugn av att ha hockey på tv typ? Vi får väl se. Eller om han skulle gå och vagga enkelt till Amerikanska Nationalsången haha. Jag hörde från min barre-lärare här om dagen att hon satt och gungade på en pilatesboll i slutet av hennes graviditet och när han kom ut kunde han inte somna om hon inte gungade honom.

Nu ska jag och den här lilla gosen gå och lägga oss. Vi får se hur härjig han är ikväll, nu börjar jag se alla möjliga kroppsdelar genom magen, ibland han mest på ena sidan och magen är helt sne och ibland ser jag ett litet knä ploppa ut haha. Mysigt.

Godnatt med er. I morgon flyger jag till NY och på söndag händer något spännande här i bloggen…. <3

2 reaktioner på “32 week bump and thoughts about the baby”

  • Evelina skriver:

    Min äldsta stökade på hela tiden inne magen också, men var hur lugn som helst när hon kom ut. Den yngre sov mest i magen och var rätt lugn men en riktig vilde sen han kom ut :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.