What I’ll look like this spring, mom outfit

Såhär tror jag att jag kommer se ut i vår. Jag tror att ni som bor nära oss i Stockholm kommer se mig vara ute och knata tidigt på morgonen i vårsolen (vi hoppas!) i STORA solglasögon med en kaffe i handen.

Jag kan tänka mig att mina Lululemon ’Align pants’ kommer leva vidare, jag sitter i skrivande stund i dom och använde dom lika mycket innan jag blev gravid som nu när jag är gravid och många jag känner här borta säger att dom bar dom redan efter förlossningen på sjukhuset när dom skulle hem så jag är rätt säker på att dom kommer att fortsätta vara mina favoriter! Jag har dom i tre färger, måste nästan köpa på mig fler. Det är ju så man ska göra när man hittar något man gillar!

Men ungefär såhär känns det väl som att jag mestadels kommer att gå klädd. Jag köpte den gröna Goyardväskan igår som ett alt till skötväska, den är superstor och i plast så den är tålig. Vagnen, skorna och solglasögonen har jag så nu ska jag bara inhandla den där jeansjackan eller något liknande, så sugen på en sån! Snyggt ihop med ljusa jeans också.

 

spring 2018

 

6 reaktioner på “What I’ll look like this spring, mom outfit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.