Wish outfit this summer

Här kommer en önskeoutfit i sommar! Vi funderar på att åka till Spanien med mina föräldrar i Juni runt Midsommar. Vi ska boka och så får vi bara ta ombokningsbar ifall det inte passar. Det är ju svårt att planera hur livet för oss med bebis kommer vara just nu… Vi är även bjudna på bröllop i NY och LA men allt är så svårt att planera just nu. Vi vet ju inte hur allt kommer att gå och vi vet inte hur lillisen kommer att må heller. Så, en sak i taget =) Så som att kika på outfits och drömma sig bort haha..

Så, om det blir så att vi åker till mina föräldrars lägenhet i Spanien har jag spanat lite fina baddräkter inför det, eller inför sommaren över lag. Jag vet inte hur min kropp återhämtar sig, hur fort eller om den blir som tidigare men jag har ju en hel del bikinis i garderoben ifall jag känner för att hoppa i dom men just nu har jag mest ögonen på fina baddräkter, det känns rätt behändigt också med bebis eller litet barn? Bara kunna böka runt och leka utan att oroa sig för vart allt sitter haha. Vad vet jag!

Jag hittade denna fina baddräkten från Solid and Striped i veckan och föll pladask för den. Du hittar den även i rött och vitt, så söt. Ja, så här nedan kommer en liten önske-outfit ifall vi lyckas ta oss på resa med vår lille son <3

 

beach babe

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.