24 hours in NYC

I fredags åkte jag till NY, jag hoppade i den här mjuka fuskpälsen från American Dreams, länk till jackan HÄR. Jag har färgen ’Coffee’ och strl XS.

Lämnade ett grått Buffalo.

Och landade i ett regnigt NYC. Jag är aldrig flygrädd men nu med en bebis i magen som snart är färdigbakad så spanade jag in piloten, folk på planet, vem såg ut att kunna hjälpa till att förlösa om jag skulle behöva det os.v. Haha!! Jag brukar verkligen aldrig ens fundera när jag säter mig på ett plan men plötsligt har mammarollen växt fram. Jag somnade i alla fall direkt på flyget och vaknade en timme senare när vi var framme!

Åkte direkt till The Standard på Lower East för att vara med i en reklamfilm som släpps i slutet på Maj.

Har en sådan förkärlek för panoramafönstret särskilt när man har NY som utsikt, det hade vi på vår första lägenhet ihop i Jersey City. Manhattan blev som en tavla, helt magiskt! Helt omöjligt att tröttna på den vyn.

Sneak peek.

NYC. Blir alltid lika pirrig <3 Jag förstår inte hur man kan känna så mycket för en stad, NY måste vara den härligaste staden att besöka. Tänker att när jag och J kommer alltid besöka den staden och se tillbaka på våra två första år där, det gör den staden ännu mer betydelsefull för mig, det finns så mycket minnen på olika gator, områden, restauranger och platser.

Kom hem till Ida och Denver och så beställde vi indiskt och myste i soffan och bara pratade. Så mysigt! Fredag well spent. Ida frågade mig ”Vill du köra typ Catch like the good old days, något chill ställe här i Midtown eller mat hemma?” och jag var snabb med att vilja hänga i soffan. Jag hade en förkylning som hade smugit sig på så att jag tyckte att lite kvalitétstid med Dennie och Ida lät perfekt.

Sedan somnade vi tre i sängen (och lille F) sparka på och Denver ville slicka på min mage, tror ni hon kände att det var något där i? Så gullig. Vaknade sedan till samma vy när solen gick upp och jag insåg att jag hade slagit något form av försäljningsrekord när jag tittade på min telefon.

Käkade frukost och fick lite Denver-gos.

Åkte vid 08 till Central Park, innan 09 varje dag får alla hundar gå lösa i Central Park. Så härligt för dom!

Slängde oss i en taxi och åkte uppåt.

Alltså jag älskar att vara utomhus!! Central Park är så mysigt i alla olika årstider. Helt galet att Ida och Johan gifter sig där i Juni, vi hoppas så att vi kan komma.

Så fint.

Här vid Le Pain kryllar det av hundar. Så kul för dom att leka!

Stack hem till Ida och packade ihop, var såhär glad över att ha fått spendera ett dygn i NY och att min nya sajt hade gått så bra <3

Åkte till JFK.

Bad en random person ta en bild på mig!

Tyckte jag matchade lite tjusigt med pälsen, naglarna och olivgrönt.

Käkade en snabb lunch på flygplatsen.

Kom hem till lägenheten och att hade fått vår vagn!! Woho! Bugaboo Fox we are so ready for you.

Varje gång jag kollar mig i spegeln inser jag att jag har en mage som står rätt ut.

J kom hem efter en förlust mot LA Kings och började montera vagn!

Hoppade i den mest mjuka och gosiga outfit.

Sedan låg jag i soffan hela kvällen och snöt mig bredvid J. Vi myste som bara den <3