HAPPY BDAY MY ONE AND ONLY

Grattis på 27-årsdagen min fina man! <3 Vi sa till varandra för många år sedan utan att vi ens kände varandra då att vi skulle gifta oss en dag och resten verkar vara historia..

Det är så lustigt hur vi är varandras största olikheter men att det ändå kan klaffa så bra. Vi skrattar ofta åt hur olika vi är, hur olika beslut vi skulle ta i olika situationer och ibland känner du mig verkligen bättre än jag känner mig själv och tvärtom. Jag vet redan tidigt i vår relation när jag var arg på en person som jag tyckte behandlade mig dåligt och jag klämde ur mig argt i bilen att ”NÄE, nu ska jag säga ifrån!! Åh vad arg jag är, såhär ska jag säga” och du svarade lugnt med att ”Nej, det kommer du inte. Det hade du aldrig sagt till någon” och några timmar senare när jag kom hem hade jag givetvis inte sagt det jag hade planerat….  Jag har flera sådana exempel och varje gång har jag svansen mellan benen och inser att du kanske ibland vet mer hur jag fungerar än jag själv.

Jag trodde faktiskt inte att man kunde hitta en person som det var så enkelt med tills du dök upp och blev huvudpersonen i mitt liv. Jag ser fram emot att fira dig varje år på din födelsedag, jag är ju två år äldre så du får stå ut med att jag kanske rullar in en tårta på sängen på min rullator en dag! <3 Det finns så mycket jag hade kunnat säga om dig, vet varken var jag hade börjat eller slutat men jag är glad över att du kommer hem i natt så att jag får fira dig lite i helgen. Nästa år vid den här tiden är vi två som firar dig, både jag och din lille son, förmodligen en liten Mini-Josef. Det ser Vi fram emot, ska bara baka färdigt honom.

Här fattade man ju att man dragit vinstlotten haha.

 

 

 

 

 

3 reaktioner på “HAPPY BDAY MY ONE AND ONLY”

  • Lise skriver:

    Hej!! Så underbara bilder!! Drömmen. Jag tänkte fråga dig om ditt hår, är det fortfarande samma färg på det nu som på bröllopet? Ser liksom lite kallare ut nu, men det kanske är bilderna..? Jag tycker din färg nu är dundersnygg, och funtar på om hairtalk i de färgerna du satte i blir rätt då? Tack för en fin blogg!!:)
    /L

    • sannealexandra skriver:

      Heej 🙂 Nej det är lite kallare nu! Jag har lagt en toning och använder också alltid silver schampoo o balsam! Jag har samma hairtalk som tidigare men dom är också färgade. KRAM!

      • Lise skriver:

        Tack för svar! Ha en underbar dag, och lycka till med alla saker framöver. Det är ett äventyr<3
        Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.