He’s back! Massage, yoga, our stroller (yay!) and pasta night

I fredags var jag som sagt hos min doula Rebecca på helkroppsmassage. Hennes kontor är i det här gulliga lila huset! Haha. Jag tänker att det är så en doulas kontor ser ut, inne i ett litet hippie-hus med en fin yogastudio där inne med rökelser. Så ser i alla fall min doulas ut! <3

Här är vi. Rebecca är en sådan power woman och det hon gör är så viktigt!! Älskar hennes energi och känner mig så lugn med henne. Så, om J skulle vara på roadtrip när lillen börjar tala om att han vill ut vet jag att Rebecca är ett samtal bort.

Den här helkroppsmassagen under en timme var himlen. Under tiden hon masserade pratade hon mycket om hur hon jobbar vid förlossningar och det gjorde mig ännu mer peppad, det ska bli en sådan upplevelse!

På kvällen var jag hemma hos en tjej i laget och gosade med hennes bebis och tittade matchen. På natten där vid 03 någongång kom J hem så låg vi och snackade till 04.30… En viss liten tyckte inte det var läge att sova i min mage heller så det blev inte så mycket sömn. Jag klev i alla fall upp vid 9 och gjorde en födelsedagsfrulle till J då han fyllde dagen innan.

Han fick frukost och paket på sängen. Det måste man få när man fyller!

Sedan åt vi lite tillsammans, han hade ju en del pannkakor att sänka haha. Jag körde på ett riktigt lass!!

Och innan jag skulle på yoga så satt jag med en kopp kaffe och kikade på när J skruvade ihop vagnen!!

Trots lite sömn och lite krämpor (sammandragningar) så åkte jag till yogan och det kändes som vanligt väldigt bra… På yogan var vi 3 tjejer som är i slutet av graviditeten, två av dom var i vecka 38!! Så nära. Kan inte förstå att det snart är jag.

När jag kom hem igen hade J fått ihop vagnen! Ser bra ut va? Vi är så nöjda med vår Bugaboo Fox. Ska visa mer av den! Vi blev i alla fall supernöjda med den grå färgen.

Nöjd blivande pappa! <3

Vi har lagt i det lilla babynestet vi fick av svärmor, det passade perfekt. Kommer bli super för honom att ligga i när han kommer och är så liten <3

Sedan lagade vi middag medan solen gick ner. Det blev en pasta, jag fick ett recept av pappa på dagen. Åt upp middagen framför tvn sedan lade vi oss i sängen vid 21. Jag sa då till J ”Jahapp, ännu en lördag och klockan är 21 när vi ligger i sängen” J tittade på mig och undrade ifall det var lördag. Han vet ju inte, hans dagar är ju likadana i princip. Helg är inte direkt heligt. Skönt, då tyckte han inte att det gjorde så mycket hehe. Men så kan det gå när det börjar närma sig bebis..

4 reaktioner på “He’s back! Massage, yoga, our stroller (yay!) and pasta night”

  • Amanda skriver:

    Hade varit kul om du delade med dig av recept osv ibland 🙂 Massa kramar

  • Louise skriver:

    Håller med ovanstående, gärna recept på all god mat ni verkar laga och tips på hälsosam mat 🙂 Och mer än gärna receptet på pastan på bilden som var din pappas recept!

    Vill också säga att du är min största inspiration. Älskar allt från dina härliga tankar om stort och smått till din stil och att följa din graviditet. Sluta aldrig med det du gör. Kram

    • sannealexandra skriver:

      Det ska jag komma ihåg 🙂 tycker vi lagar så mycket tråkigt och samma hela tiden så glömmer bort att dela med mig men ska verkligen tänka på det!! Åh tack. Gud vad glad jag blir! KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.