Same old jeans but different

Ni är många som har frågat om mina egendesignade jeans, jag är så stolt över den här designen och önskar att dom fanns kvar i lager. Visst är dom fina? Jag kanske måste ge mig in i att designa fler jeans!! Jag älskar jeans och är verkligen en jeans och tisha tjej, om man kan kategorisera sig som det. Note to self när jag ser dessa bilderna – jag passar bättre i en askigare och kallare ton i håret än mot det varma/gula. Någon som håller med?

Jag hittade en bild jag tyckte var lite kul hur du kan göra om en outfit till en preggo-outfit med några små knep. Här är jag förra året, iförd en blus från SheIn och mina Sanne Alexandra boocutcut jeans. Bilden är från ett café i NY den 20 Mars så lite mer än ett år sedan. Blusen hittar ni HÄR

Igår åkte samma outfit på MEN – jag bar det lite annorlunda. Jeansen går såklart inte att knäppa ALLS, dom var vidöppna så jag körde tofstricket, spana in det HÄR och så körde jag ett sådant här bellyband (tips!!) över adlink HÄR. Så smart! Sedan måste jag ju då ha en lång blus över så jag körde på den prickiga blusen men lät den hänga ner istället för att stoppa in som jag nästan alltid annars gör. Smart va? Ett litet preggo-tips till er tjejer där ute när jeansen inte passar i midjan längre var du än befinner dig i graviditeten! Att investera i när du är gravid? Långa toppar, allt blir för kort och ska du köra sådana här tofstrick altenativt preggojeans så vill du ofta ha något långt över då dom ofta är superlåga med ett bellyband inbyggt som inte är supersnyggt att visa.

2 reaktioner på “Same old jeans but different”

  • Lisa skriver:

    Jag körde tofstricket i början, men sen kom jag på något ännu mer genialiskt!(haha, så stolt.) Jo.. KNAPPHÅLSRESÅR! Funkar ännu bättre! Mer bekvämt och man kan spänna åt/släppa efter så mkt man behöver.

    Snälla skriv ut det du som når till en del pers, det är ett SÅ bra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.