Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:02 | March 12, 2018

DISCOUNT CODE FOR YA GUYS AND THE BOOTS YOU LOVE IS IN STOCK AGAIN!

Med koden SANNE25 får ni 25 % rabatt på allt på Nelly förutom det på blacklist. Gäller fram till onsdagen den 14e Mars 00.00.

Detta är verkligen en unik kod och när jag fick frågan av Nelly kände jag såklart att jag vill ge ut den till er! <3

Ni gillade ju verkligen mina “Knuckle boots” så nu kan ni passa på. Jag bär strl 38 och dom är normala i storleken. HÄR hittar ni dom. Om ni är sugna på en fuskpäls så hittar ni min HÄR. Annars har dom supermycket annat fint så passa på vettja! Xo


2 kommentarer2 kommentarer om “DISCOUNT CODE FOR YA GUYS AND THE BOOTS YOU LOVE IS IN STOCK AGAIN!”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.